17
januari
2020
|
17:08
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Lash Love Mascara

ONTDEK DE NIEUWE DOUGLAS COLLECTION MASCARA

Wordt meteen verliefd op de nieuwe DOUGLAS COLLECTION Lash Love Mascara! De mascara zorgt niet enkel voor ongelofelijk veel volume, maar is ook geschikt voor gevoelige ogen en gemakkelijk te verwijderen met warm water - liefde op het eerste gezicht!

Creëer een ultra intensieve wimperlook met de nieuwe Douglas Collection Lash Love Mascara. Het speciale borsteltje lift en krult je wimpers met één kant, terwijl je met de andere kant volume opbouwt zonder klontjes. Perfecte definitie en volle wimpers – ben jij klaar voor het multiplying lash effect? Specifiek ontwikkeld voor gevoelige ogen,de formule is dus zó comfortabel dat deze de hele dag gedragen kan worden én is makkelijk te verwijderen met warm water. Daarbij is de formule clean, zonder veelbesproken ingrediënten.

 

HOE TE GEBRUIKEN:

1. Begin met de kant van het borsteltje waar de haartjes korter en stugger zijn en verplaats de borstel met een lichte heen-en-weer beweging van de wimperrand naar de puntjes.

2. Draai de borstel en definieer je wimpers met de kant van het borsteltje waar de haartjes langer zijn voor extra volume en lengte.

TIP:

Na slechts een laagje mascara zijn je wimpers gekruld en vol volume. Ga je voor een dramatisch effect? Breng nog een laagje mascara aan.