04
maart
2021
|
10:14
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Lethal Cosmetics

100% Veganistische en dierproefvrije make-up. Maak kennis met Lethal Cosmetics, een trendy make-upmerk met eigen productie in Berlijn dat na de lancering in 2017 binnen een paar uur volledig was uitverkocht.

Lethal Cosmetics werd in 2016 opgericht door het Duitse echtpaar Anna en Kai Jäger dat focus wilde leggen op 100% veganistische en dierproefvrije make-up tegen betaalbare prijzen. Met eigen productie in huis combineert het Berlijnse bedrijf buitengewone knalkleuren met hoogwaardige ingrediënten en baanbrekende formules. De oogschaduw, lipsticks en highlighters zijn geschikt voor elke huidteint en bieden de mogelijkheid tot adembenemende make-upcreaties voor iedereen. Dit laatste bekrachtigt geheel waar het ethische merk voorstaat: grenzeloze zelfexpressie.

 

MAGNETIC Pressed Powder Shadow
Deze onmiskenbare oogschaduw is ontwikkeld voor een gelijkmatige applicatie en bevat extreme pigmentatie die makkelijk te blenden is. De kleuren vervagen niet waardoor de make-up de hele dag door mooi blijft zitten. De kleuren zijn individueel te koop waardoor een compleet eigen palette samengesteld kan worden. Bewaar en bescherm deze in het MAGNETIC Customizable Palette.

Verkrijgbaar in 54 kleuren, € 6,22 p.s.

 


Side FX Gel Liner

Met deze eyeliner creëer je precisie en intensiteit. Deze is veeg- en waterbestendig en blijft zelfs op zijn plaats tijdens het stappen. Wat deze gel liner zo bijzonder maakt is de toevoeging van UV. De bijzondere kleuren gloeien namelijk onder blacklight en maken van elkelook een blikvanger. 

Verkrijgbaar in 13 kleuren € 16,59 p.s.

 


MAGNETIC Face Powder
Een vleugje kleur of een precieze definitie, met deze poeders heb je volledig de controle door de juiste hoeveelheid pigment. De poeders laten geen vlekken en geen harde lijnen achter, maar mengen zich vlekkeloos met de make-up of huid. De poeders hebben een matte finish zonder de look dof of vlak te maken.

Verkrijgbaar in 18 kleuren € 14,51 p.s.

 

CHIMERA Liquid Lipstick
Deze vloeibare lipstick verandert binnen no-time naar een matte variant. Met één laag worden de lippen al gedekt en wanneer de lipstick helemaal is opgedroogd, zijn de lippende hele dag of nacht kusbestendig. Het fijne aan deze lipstick is bovendien dat het verrijkt is met vitamine E en jojoba-olie die ervoor zorgen dat de lippen niet uitdrogen.

Verkrijgbaar in 12 kleuren, € 17,63 p.s.
 


WAVELENGTH Pressed Highlighter
Een onweerstaanbare highlighter die de perfecte glow geeft, die noch rimpels noch poriën accentueert, die geen glitter bevat en die overal de aandacht zal trekken,dat is de WAVELENGTH highlighter. Deze poeder versmelt met de huid en blijft de hele dag door precies zitten daar waar het hoort.

Verkrijgbaar in 18 kleuren € 14,51 p.s.

 

Met de MAGNETIC Customizable Palette kun je zelf middels de individuele oogschaduws, gezichtspoeders en highlighters een eigen palette samenstellen. Zo kun je eindeloos veel combinaties creëren.

Verkrijgbaar in 7 varianten v.a. € 11,40 p.s.

 

Lethal Cosmetics is vanaf nu verkrijgbaar op www.douglas.nl