18
juli
2019
|
16:07
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: MILU

Ontdek MILU: het nieuwe merk voor de moderne multitaskers – van millennials tot babyboomers. MILU ontwikkelt instant beauty boosters die de huid geven wat ze nodig heeft en u laten genieten van een me-time momentje. Het verrassende Nederlandse merk is geïnspireerd op de Koreaanse beauty trends. De met serum verrijkte sheetmaskers bevatten dan ook zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en creëren een prachtige, dewy huid. Alle producten zijn dermatologisch getest en gecertificeerd dierproefvrij en vegan.

 

SAY HI TO HYDRATION

Dit microvezel masker bevat de perfecte mix van rozenwater en olijfextract, gecombineerd met tremella paddenstoel, broccoli en rozemarijn voor ultieme hydratatie en maximale voeding van de huid. Dus leun lekker achterover en geniet na 15-20 minuten van een stralende, dewy huid waar we allemaal van dromen!

Moisturizing Sheet Mask, € 8,95

COPY PASTE YOUR YOUNG AGE

Klaar om te ontstressen en de huid in slechts 15-20 minuten te liften? De cocktail van Koreaanse ginseng, cameliablad, sojabonen, avocado en peptiden in dit microvezel sheetmasker herstelt de elasticiteit van de (rijpere) huid en laat deze er jonger en gelift uitzien, met een ‘plumping’ effect.

Anti Aging Sheet Mask, € 8,95

GO GET YOUR DETOX

Dit sheetmasker van bamboe en zwarte houtskool is de oplossing voor een perfect gereinigde huid! Topingrediënten zoals braam, grapefruit, citrus en druivenpit maken dit masker de perfecte keuze voor een diepe reiniging. Het kost slechts 10 minuten om de huid een echte detox te geven.

Bubble Foam Sheet Mask, € 8,95

THIS BOX WILL EXCEED ALL OF YOUR DREAMS

De perfecte verwenset met een Moisturizing, Bubble Foam & Anti Aging Sheet Mask! Deze sheetmaskset is ideaal voor op reis of het perfecte geschenk voor iedereen die een verwenmomentje kan gebruiken.

3 Sheet Masks Gift Box, € 22,95

I CAN'T BELIEVE YOUR EYES

Deze eye patches van hydrogel zijn uw instant beauty boosters na lange dagen, korte nachten en vertraagde vluchten. De kwetsbare huid onder de ogen zal genieten van het effect van kiwi extract, hyaluronzuur, lotus en kamille. Pakt fijne lijntjes en donkere kringen aan en geeft een optimale hydratatie in slechts 15 minuten. Er zitten twee sets in een verpakking.

Hydrogel Eye Patches, € 9,95

MIRACLES DO HAPPEN OVERNIGHT

Dit innovatieve, ultradunne hydrogel masker bestaat uit 2 delen en heeft een hoge selfiewaardige, multicolor glitter. De werkzame ingrediënten zoals lavendel, niacinamide, roos en hyaluronzuur helpen de huid al binnen 15 minuten te herstellen en verstevigen; oneffen teint wordt aangepakt. De capsule met retinol beauty essence stimuleert de celvernieuwing en gaat huidveroudering tegen.

2-Step Retinol Hydrogel Mask, € 11,95 - Online Only

YOUR SKIN ASKS FOR HELP

Dit ultra-ontspannende hydrogelmasker bestaat uit twee delen en is speciaal ontworpen om de huid binnen 20 minuten te herstellen, te voeden en te kalmeren. De gel in dit gezichtsmasker is doordrenkt met baobab extract, calendula, kamille, aloë vera en salie.

Soothing Hydrogel Mask, € 9,50 - Online Only

FIND THE MMM IN MUD

Geniet van alle voordelen van een moddermasker zonder geknoei! Dit 2-delige cupra-katoenen masker is doordrenkt met 2 krachtige kleisoorten: kaolien en bentoniet om uw poriën intensief te reinigen. De toegevoegde mix van ceramiden, sojabonen en rozenextract geeft uw huid de zachte en zijdeachtige teint die het verdient.

Mud Sheet Mask, € 9,50 - Online Only

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht van MILU.