22
december
2021
|
10:23
Europe/Amsterdam

NIEUW BIJ DOUGLAS: Mistik Hydro Hair Serum

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de bestseller van Mistik: het Hydro Hair Serum om uw haar te herstellen én voeden. MISTIK - een 100% natuurlijke haarverzorgingslijn. Geïnspireerd door de natuurlijke haarverzorgingsrituelen van de bevolking van Noord-Amerika en ontworpen om uw hoofdhuid gezond te laten aanvoelen en uw haren prachtig te laten glanzen. Het wordt geproduceerd in de eigen fabriek in Montreal, Canada, conform de hoogste kwaliteitsnormen.

BESTSELLER: HYDRO HAIR SERUM

Winnaar Swedish Beauty Awards 2019: beste haarverzorgingsproduct.

Het haarserum van Mistik voorziet uw haar van een essentiële dosis extra voeding. Het geeft de finishing touch voor een gezond uitziende bos haar, de hele dag door. Het haarserum is plantaardig en geschikt voor ieder haartype. Het is vetvrij, plakt niet en voorziet het haar van langdurige hydratatie. Daarnaast is het niet enkel te gebruiken voor de styling, maar beschermt het ook tegen hitte en UV-stralen. Het olievrije haarserum is geschikt om te gebruiken op vochtig of droog haar. Hope you have a great hairday!

  • 100% natuurlijke ingrediënten;
  • gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten;
  • geschikt voor veganisten

De biologische bosbessen spelen een rol in de gezondheid van uw haar. Vitamine A, B, C en E helpen de haarlokken en hoofdhuid te voeden. Bosbessen hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen die helpen om geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren. Wat nog belangrijker is, zijn de antioxidanten (met name flavonoïden en anthocyanines) die het echte preventieve werk doen. Ze helpen uw haaromgeving te beschermen tegen agressors, zoals vervuiling.

Ontdek de haarverzorging van Mistik

Mix & match! Het Hydro Hair Serum is perfect te combineren met andere haarproducten van Mistik. Voor een ultieme haircare routine. Ga bijvoorbeeld voor de Oléo Touch Haarolie of probeer de shampoos en contitioners van Mistik. Shop het Hydro Serum van Mistik via douglas.nl of in de Douglas app voor €21,99 125 ml.