10
november
2021
|
14:50
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Moncler, de luxe geuren van de Alpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De allereerste parfums in de geschiedenis van Moncler. Ga mee op avontuurlijke reis en laat de zintuigen prikkelen door de natuur.

Moncler, bekend door haar Alpiene roots en expertise, staat voor grensverleggende outdoor spirit en innovatie. Gewatteerde donsjacks, dynamische kleding en accessoires vormen voor Moncler een perfecte blend van moderne luxe en hoogwaardige sportswear. Tijd voor Moncler om haar horizon te verbreden met het nieuwe geuren-duo, dat een uniek Mountain Woods-akkoord vastlegt met de levendige natuurlijke schoonheid van de Franse Alpen. De geuren vormen een harmonieuze blend van de frisse natuur in de bergen.

Philippe Bécacin, CEO van Interparfums : ‘Na verschillende jaren van overleg, onderzoek en ontwikkeling zijn er twee geuren ontstaan waarin de essentie van Moncler perfect tot haar uiting komt. Als voorzitter en CEO van Moncler was Remo Ruffini bij het gehele proces betrokken en hield zowel het totale concept als de kleine details nauwgezet in de gaten. Innovatie is onderdeel van het DNA en deze parfums voelen als de perfecte volgende etappe in haar avontuur. Zelfs de flacons van de twee parfums zijn op zichzelf al vernieuwend met een avontuurlijke uitstraling en een nieuwe manier om een persoonlijke touch toe te voegen, van iets simpels als een naam tot aan een speciale boodschap.’

MONCLER POUR FEMME

Een bloemige, houtachtige Muskusgeur. Deze geur opent een frisse sensatie die doet denken aan de schoonheid van vers gevallen sneeuw door het exclusief Powdery Snow-akkoord. De natuurlijke Vanilline zorgt voor een vrouwelijke allure. De geur evolueert door een boeket van witte bloemen , Jasmine Sambac en Heliotroop, en een omarming van het exclusieve Mountain Woods-akkoord.

60 ml €79,99 | 100 ml €120 | 150 ml €180

TOPNOOT Poederachtig Sneeuwakkoord & Bergamot

HARTNOOT Jasmijn & Heliotroop

BASISNOOT Vanilline & Mountain Woods-akkoord

 

MONCLER POUR HOMME

Een houtachtige aromatische geur, die de levendige natuurlijke schoonheid van het Alpenbos vastlegt. Het exclusieve Alpine Green-akkoord, in combinatie met de energieke frisheid van Clary Sage, kenmerken de geur. Direct opwarmend door een overdosis Cederhout, dat het exclusieve Mountain Woods akkoord vormt.

60 ml €79,99 | 100 ml €120 | 150 ml €180

TOPNOOT Alpengroen akkoord & Salie

HARTNOOT Cipres & Cederhout

BASISNOOT Akkoord van Vetiver en Berghout M

 

Gehuld in een cocon van warmte

De flacons hebben de vorm van een ‘borraccia’, oftewel een veldfl es, dat een onmisbare knipoog is naar de avontuurlijke spirit van Moncler. Omringt met een geribbelde zilveren dop en verpakking op de fl acon, die zijn afgeleid aan de gewatteerde constructie van een Moncler-jas.

Het unieke LED-scherm siert de fl acon van de 150 ml editie met een persoonlijke notitie via een Bluetooth-app. Perfect voor een bijnaam of speciaal bericht. Met deze speelse innovatie verschijnt de boodschap in rode letters over de façade van de fl acon wanneer deze wordt geactiveerd door de Moncler-logo-vormige drukknop.

‘Het Mountain Woods-akkoord is terug te vinden in zowel de dames- als herengeur. Om de geur van een bos - het gevoel van buiten zijn - op te roepen gebruiken we Cederout. Een intense Ambernoot vertegenwoordigd de elegantie van Moncler. Samen met Antoine Maisondieu rondden we het akkoord af met Sandelhout dat een romige warmte verleent.”, aldus Nisrine Grillié, parfumeur.

Exclusief verkrijgbaar bij Douglas via www.douglas.nl en de Douglas app.