27
oktober
2021
|
16:37
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Original Liquid Mineral Foundation SPF 20 van bareMinerals

Voor een natuurlijk stralende finish en geïnspireerd op de iconische Loose Mineral Foundation.

Sinds de start van de beautyrevolutie in 1995 zijn clean formules de focus geweest van bareMinerals. Daarom omvatten haar producten enkel schone, natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Vrij van chemicaliën en onnodige toevoegingen. De producten van bareMinerals zorgen er niet alleen voor dat u er goed uitziet, maar zijn ook goed voor de huid zonder dat het ten koste gaat van het resultaat.

CLEAN & HEALTHY FORMULE

De nieuwe ORIGINAL Liquid Mineral Foundation met SPF 20 is een veganistische foundation ontwikkeld met 88% natuurlijk afgeleide ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huidtextuur zichtbaar verbeteren en de grootte van de poriën na verloop van tijd verminderen. De foundation is geïnspireerd door de iconische en best verkochte ORIGINAL Loose Mineral Foundation SPF 15. Deze clean en veganistische foundation bevat bovendien geen siliconen, parabenen, talk of olie. Poriën, roodheid en oneffenheden worden direct minder zichtbaar en het is aangetoond dat de onopgemaakte huid er in slechts vier weken beter uit gaat zien.

30 TINTEN

Elke huidtint en -type is verschillend. Daarom heeft bareMinerals deze foundation ontwikkeld in 30 verschillende tinten. Ook elk type foundation is uniek. Om zeker te zijn van uw perfecte color match kunt u het beste om advies vragen in één van onze stores.

 

 

 

 

SCHONE & GEZONDE FORMULE

✓ 88% natuurlijk verkregen;

✓ dermatologisch getest;

✓ huid-transformerende ingrediënten;

✓ hypoallergeen.

BEWEZEN RESULTATEN

✓ tot 27% vermindering van de zichtbaarheid van poriën;

✓ tot 20% vermindering van roodheid;

✓ 100% toonde een zichtbare verbetering in poriegrootte en roodheid van de huid.

 

De foundation van bareMinerals is vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl, in onze app en in een geselecteerd aantal Douglas stores voor €37,74