08
september
2020
|
10:11
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Panier des Sens

Jérôme Lambruschini werd geboren in Marseille, zijn moeder bracht hem de liefde voorparfums en de natuur bij. Jérôme besluit met zijn Mediterrane know-how zijn liefde voornatural skincare te vertalen naar het natuurlijk en veganistische merk Panier des Sens. Zo werd in 2001, in het hart van de Franse Provence, Panier des Sens geboren.

Al bijna twintig jaar ontwikkelt Panier des Sens zijn productvaardigheden met de beste zeepmakers uit Marsielle en de meester parfumeur uit Grasse. De natuurlijke en veganistische formules zijn ontworpen en ontwikkeld in Frankrijk. De gebruikte ingrediënten zijn van Frans biologische bodem, vegan friendly en voor 80% tot 100% van natuurlijke oorsprong. Panier des Sens is made in France en transparant over de oorsprong van ingrediënten en materialen. Daar bovenop zijn alle verpakkingen 100% recyclebaar.

Radiant Pony

De Radiant Peony collectie combineertnatuurlijke ingrediënten en efficiëntie voor diepe hydratatie van de huid en een stralende teint. Ieder product bevat een gebalanceerde combinatie van actieve ingrediënten voor het beste resultaat. Peony extract, hyaluronzuur en rozenolie beschermen en voeden de huid. Roze klei stimuleert de cel vernieuwing en verzacht fijne lijntjes.

Rich Face Cream, € 25,00 / 50 ml
Skin Perfector Serum, € 29,90 / 30 ml
Light Face Cream, € 19,90 / 40 ml
Micellar Water, € 12,90 / 200 ml

Regenerating Honey

Deze karakteristieke collective is een rechtstreeks eerbetoon aan de ongelooflijke biodiversiteit van de Provence. Om de kwaliteit van de producten te garanderen en de het erfgoed landbouw te beschermen werkt Panier des Sens samen met lokale ambachtslieden en telers. De producten zijn rijk aan biologische honing. Een ingrediënt dat zorgt voor hydratatie,vernieuwing van de huid en helen de eigenschappen bezit.

Extra Gentle Soap, € 5,00 / 150 g
Liquid Soap, € 15,50 / 500 ml
Handcrème, € 11,90 / 75 ml