29
januari
2021
|
16:39
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Path McGrath Labs

Pat McGrath is de meest invloedrijke make-up artist in de wereld en heeft een daadwerkelijke revolutie in de beauty industrie gecreëerd. De Britse visagiste wordt ieder jaar bij zo’n tachtig grote fashion week shows door grote modehuizen gevraagd om de mooiste looks te creëren. PatMcGrath is een ware visionair en creëert looks waarmee ze de toekomst van beauty herdefinieert.

Makeup-product still-pmg-sublime-perfection-foundation-3 - Web Rendition

 

Skin Fetish Foundation

De instant iconische Sublime Perfection Foundation van PatMcGrath bouwt de dekking met gemak op van transparant tot medium. De foundation is verkrijgbaar in 36 universele kleuren. De rijke en gewichtloze formule voelt zijdezacht, is gemakkelijk in gebruik en creëert de hele dag een gefilterde softfocus glans.

Verkrijgbaar in 36 tinten, € 72,99

 

 

Makeup-application-pmg-mattetrance-lipstick-elson2-0822 - Web Rendition

 

 

MatteTrance Lipstick

De revolutionaire MatteTrance Lipstick is een luxueus en rijk gepigmenteerde lipstick. Dompel de lippen onder in een lichtgewicht sluier van kleur en adembenemende, moderne,matte finish. Sensationeel zacht en van briljante textuur, de MatteTrance lipstick roept de femme fatale in je los.

Verkrijgbaar in tien kleuren, € 39,99

 

 

 

 

Makeup-product still-pmg-mothership-divine-rose - Web Rendition

 

 

 

Mothership Devine Rose

Een provocatie van levendige, bloemige kleuren veranderen de oogleden in een weelderig boeket. Levendig goud, aantrekkelijk roze, speelse perziktinten en perfecte bronskleuren laten je ogen spreken in oneindig veel mogelijkheden.

€ 124,99