17
september
2021
|
16:43
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Perfect Intense Eau de Parfum van Marc Jacobs

Een nieuwe icoon in het Perfect portfolio. Een rijke, onweerstaanbare geur die ieders zelfexpressie viert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc Jacobs, één van ‘s werelds invloedrijkste mode ontwerpers, blijft ons steeds weer verrassen met innovatieve concepten en baanbrekende designs. Daarnaast creëert Marc Jacobs parfums met een unieke balans tussen klassieke kenmerken en fantasie. Net als het originele Perfect Eau de Parfum is Perfect Intense geïnspireerd op Marc Jacob zijn persoonlijke mantra: “i am perfect as i am“, dat gesymboliseerd wordt door een tattoo op zijn pols met het woord ‘perfect’. Perfect Intense nodigt iedereen uit om zijn individualiteit met vertrouwen en vrolijkheid te delen en te vieren. #perfectasiam.

Een rijke, gedurfde nieuwe interpretatie van het origineel

Parfumeur Domitille Michalon - Bertier (IFF) ontwikkelde en versterkte de formule van Perfect en creëerde een verleidelijke, nieuwe versie van de geur die vertrouwen uitstraalt en de originaliteit viert. Net als het origineel is Perfect Intense een vertrouwde bloemengeur, maar met een onverwachte en innemende twist. Heldere narcis wordt versterkt door de elegantie van nachtelijk bloeiende jasmijn. Goudkleurig geroosterde amandelen vermengen zich met een overvloed aan sandelhout en creëren een warme finish. Rijk en vol van textuur, Perfect Intense is een krachtige maar toch speelse, nieuwe geur.

Een chique herinterpretatie van de originele Perfect-Flacon

Het design van Perfect Intense is gemaakt in samenwerking met Marc Jacobs. De basis, van verzwaard glas, is geïnspireerd op de vrouwelijkheid en elegantie van een klassiek parfum, met gebogen schouders en een vergulde hals. Aan de top wordt de kristalgeslepen dop bekroond met een extravagante collectie van onverwachte op elkaar afgestemde bedeltjes in de kleuren: goud, zilver, zwart, wit en geel met een tintje kersenrood. In de flacon wordt de ‘juice‘ gepresenteerd in een zachte champagnekleurige tint, die herinnert aan vintage parfums. Op de verpakking staat een originele, handgetekende illustratie van de Perfect Intense flacon, gemaakt door Jacky Blue, een kunstenaares uit New York.

De nieuwe Perfect Intense van Marc Jacobs is vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl en in de Douglas store. 100 ml voor € 135,97,- & 50 ml voor € 105,36,-