08
oktober
2021
|
16:45
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Promise Serum & Radiant Eye Cream van Keys Soulcare

Zoals het gehele Keys Soulcare-aanbod en in overeenstemming met Alicia’s geloof in de kracht van manifestatie zijn deze nieuwe producten ontwikkeld om te worden gebruikt in een zielsverzorgend ritueel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROMISE SERUM

Dit krachtige huidverhelderende serum laat je innerlijke licht schijnen. Niacinamide en Zink PCA helpen de doffe, ongelijkmatige huid te bestrijden en onthullen een zelfverzekerde en stralende teint. Snow Mushroom ondersteunt de huid om soepel en gehydrateerd te blijven door het benodigde vocht in de huid te trekken.

Huidverzorgende voordelen:
1. Reguleert de talgproductie en vervaagt een ongelijkmatige teint
2. Bevordert een egale huid, waardoor de poriën kleiner worden
3. Kalmeert zonder de huid uit te drogen

Zielverzorgende rituelen
Het Promise Serum is een aanvulling op het ochtend- en avondritueel. Breng na het reinigen met de Keys Soulcare Golden Cleanser twee tot drie druppels van het Promise Serum aan op het gezicht en de hals. Ervaar het verkoelende, herstellende gevoel. Neem even een pauze want ieder selfcare moment mag worden beloond. Breid deze gehele ervaring uit door het Promise Serum te vervolgen met de Keys Soulcare Skin Transformation Cream en de Obsidian Facial Roller voor de echte Soulcare-beleving.

 

€ 27,00, 30 ML

 

RADIANT EYE CREAM

Deze oogcrème houdt vocht vast, voedt de tere huid rondom de ogen en helpt fijne droge lijntjes te verminderen voor een meer uitgeruste en stralende uitstraling. Peptiden doen herleven en ontwaken, terwijl zonnebloemolie voedt en hydrateert door middel van antioxidanten en vetzuren. Deze formule herstelt de rust en harmonie en geeft de huid een hartelijke, natuurlijke gloed. De ogen zijn de vensters naar de ziel. Verfris ze met een powernap in een potje.


Huidverzorgende voordelen:
1. Hydrateert & kalmeert
2. Voedt het gebied rond de ogen en zorgt voor een
meer uitgeruste uitstraling
3. Behoudt vocht, om zo fijne, droge lijntjes te minimaliseren

Zielverzorgende rituelen
Dep met schone vingertoppen zachtjes met de Radiant Eye Cream langs het orbitale bot totdat het is geabsorbeerd. Het ritueel van het deppen op je huid is oorspronkelijk een Japanse traditie. Deppen wekt de huid. Verhoog de zielverzorgende ervaring door de Radiant Eye Cream direct na de Keys Soulcare Skin Transformation Cream aan te brengen om het gezicht volledig te bedekken met zelfliefde en zielvoedende zorg.

 

 

€ 30,00, 15 ML

 

 

 

De nieuwe zielverzorgende rituelen van Keys Soulcare zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl
en in geselecteerde Douglas stores.

 

 

 

 

OVER KEYS SOULCARE


Keys Soulcare is een lifestyle-skincaremerk gecreëerd met artiest, producer en New York Times bestsellerauteur Alicia Keys. Ter wereld gebracht door Alicia’s persoonlijke huidverzorgingsreis en haar passie om positieve energie in de wereld te brengen, is de merkvisie van Keys Soulcare meer dan alleen huidverzorging. Met een inclusieve visie, een authentieke stem en een lijn van huidminnende, door dermatologen ontwikkelde, dierproefvrije producten, wil Keys Soulcare een nieuwe betekenis geven aan schoonheid door rituelen in ons dagelijks leven te eren.