25
augustus
2020
|
15:31
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Sand & Sky Tasmanian Spring Water

Step up your hydration game!

Je hebt al kennis mogen maken met de detoxing Australian Pink Clay en de brightening Australian Emu Apple – nu is het tijd om je hydratatie game te verbeteren met Tasmanian Spring Water! Het hoofdingrediënt van Sand & Sky’s hydraterend assortiment – Tasmanian Spring Water – staatcentraal in het geheel nieuwe Splash Serum en Hydration Boost Cream. De unieke minerale en probiotischeformule van Tasmanian Spring Water Splash Serum hydrateert, verzacht en versterkt de huid diep. De Hydration Boost Cream met rode algen creëert een ‘tweede huid’ die ervoor zorgt dat vocht vastgehouden wordt in de huid. Het resultaat? Een gezonde, stralende en jeugdige teint!

Over Sand & Sky
Sand & Sky creëert carefree skincare producten die werken. Opgericht door tweelingzusjes Sarah en Emily Hamilton, is het merk verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van A-Beauty (AustralianBeauty). Op basis van effectieve en prettig te gebruiken formules, slaat Clean Beauty merk Sand &Sky de 10-stappen routine over. Aussie girls spenderen hun tijd namelijk liever op het strand, dan in de badkamer – jij toch ook?

 

Tasmanian Spring Water Splash Serum

Tasmanian Spring Water Splash Serum is het eerste serum op waterbasis dat pro-biotica bevat. De unieke mix van ingrediënten verbetert direct de vochtretentie en textuur van de huid. Vanaf het eerste moment van aanbrengen versterkt de huidbarrière en hydrateert het serum intens. Het resultaat? Eenblijvende verlichting van de droge huid en een verminderingvan gevoeligheid.

€ 61,69 / 30 ml

 

Tasmanian Spring Water Hydration Boost Cream

Droge huid? It’s time to h2GO! De Tasmanian Spring Water Hydration Boost Cream doet de droge en fletse huid direct herleven. Het dubbele hyaluronzuur complex ondersteunt het vermogen van de huid om vocht vast te houden. De huid wordt tevens versterkt voor een zichtbaar vollere en frissere look! Dankzij het gebruik van gefermenteerde zeekelp worden de belangrijkste verouderingsenzymen in de huid geremd.

€ 51,40 / 50 g