30
april
2019
|
12:17
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: SYS - SUPERFOOD 4 YOUR SKIN

Nieuw bij Douglas: SYS - SUPERFOOD 4 YOUR SKIN

SYS is SUPERFOOD 4 YOUR SKIN – innovatieve, probiotische skincareproducten verrijkt met superfoodextracten. Speciaal voor elke individuele huidbehoefte heeft het merk de juiste high-tech, actieve ingrediënten toegevoegd aan de rijke formules. Alle SYS-producten bevatten naast een complex van superfoodextracten ook veganistische probiotica. De nieuwste innovatie in skincare! Door de goede bacteriën te voeden, schakelen deze de slechte bacteriën uit en wordt de natuurlijke huidfunctie versterkt. Zo blijft de huid in topconditie.

SYS is 100% vegan, maakt geen gebruik van onnodige verpakkingen en de producten bevatten geen siliconen, parabenen, paraffines, PEG’s, minerale oliën en kleurstoffen.

SYS DROPS - Individualiseer uw huidverzorging, mix + match!

Vier zeer effectieve concentraten vol superfoodextracten en veganistische probiotica, afgestemd op uw specifieke behoeften. SYS Drops zijn te gebruiken in combinatie met andere huidverzorgingsproducten of als intensieve behandeling. MIX: Meng je favoriete Drops als onderdeel van je dagelijkse routine met een bijpassende SYS gezichtscrème of je favoriete moisturizer. MATCH: Behoefte aan een intensieve behandeling? Breng je favoriete SYS Drops aan na het reinigen en voor het gebruik van gezichtscrème.

Hi-Tech superfood cosmetics! #doyourownthing

Het nieuwe probiotische huidverzorgingsmerk SYS kent drie concepten. Elk concept is door SYS laboranten speciaal ontwikkeld om aan uw specifieke huidbehoeften te voldoen en bestaat uit een micellaire reiniging, een rijke gezichtscrème en crème voor de huid rondom uw ogen. Meer verzorging nodig? Verrijk uw skincare routine met uw favoriete SYS Drops.

HI, HYDROHOLIC! I‘M YOUR HYDRATING PRICKLY PEAR.

De laboranten van SYS hebben het perfecte superfood-extract voor de droge huid gevonden: cactusvijgenextract. Dit extract heeft intens vochtinbrengende eigenschappen en vermindert fijne lijntjes. Speciaal voor de droge huid heeft SYS drie producten geformuleerd met vegan probiotica en cactusvijgenextract. Met SYS kan de droge huid opgelucht ademhalen!

Micellar cleansing water-gel 150 ML € 18,35
Moisturizing face cream 50 ML €40,79
Moisturizing eye cream 15 ML € 25,49

HI CHILLER, I’M YOUR CALMING GINGER!

SYS geeft de gevoelige huid precies wat het nodig heeft! De drie voedende formules zijn verrijkt met gemberextract. Dit superfoodextract met ontstekingsremmende eigenschappen kalmeert de gevoelige huid en laat deze weer stralen.

Micellar cleansing milk 150 ML € 18,35
Calming sorbet face sorbet 50 ML €40,79
Calming eye sorbet 15 ML € 25,49

HI YOUTH ACTIVIST, I’M YOUR YOUTH-ACTIVATING JIAOGULAN.

Gynostemma-extract is een absolute anti-aging held! Gynostemma staat ook wel bekend als het onsterfelijksheidskruid. Deze waardevolle formules van SYS zijn verrijkt met het gynostemma-extract om voor meer elasticiteit zorgen. Zie fijne lijntjes verdwijnen en de huid opleven.

Micellar cleansing cream 150 ML € 18,35
Lifting blur face cream 50 ML €40,79
Lifting blur eye cream 15 ML € 25,49

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht van SYS - SUPERFOOD 4 YOUR SKIN.