16
mei
2019
|
16:11
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: TAN-LUXE

Innovative Self-tanning

Voor TAN-LUXE draait alles om innovatie en de perfecte formules. Een verzorgende, op maat gemaakte en een als door de zon gebruinde teint - precies zoals u het wilt en zonder schadelijke UV-straling. De ontwikkelaars geloven niet in color guides en ontwikkelen enkel kristalheldere formules die een natuurlijk resultaat leveren.

TAN-LUXE produceert in eigen laboratoria om kwaliteit te garanderen en kiest enkel voor kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Alle formules zijn vrij van chemicaliën en synthetische kleurstoffen. Bovendien zijn de verwerkte grondstoffen gecertificeerd organic.

WHY WE LOVE IT

  • Er is geen reden meer om bang te zijn voor foutjes – de formules van TAN-LUXE zijn gemakkelijk en egaal aan te brengen en ruiken heerlijk
  • Op maat gemaakt – kies zelf voor de diepte van uw teint
  • Gemakkelijk toe te voegen aan uw dagelijkse routine

 

 

THE FACE

Deze self-tanning druppels voegt u toe aan uw favoriete moisturizer of serum voor een fantastisch resultaat. Dankzij het Moisture Balance Complex en de Triple Tan Technology worden de voedende kwaliteiten van de frambozenzaadolie, vitamine E en aloë vera gecombineerd met het zelfbruinings-proces. Met als resultaat geminimaliseerde imperfecties en een stralende huid! THE FACE is verkrijgbaar met extra illuminating of anti-age eigenschappen. Verkrijgbaar in light/medium en medium/dark.

THE FACE ILLUMINATING 30 ml € 46,91
THE FACE ANTI-AGE 30 ml € 52,01

 

THE BODY

THE BODY is een absolute primeur. Deze verstevigende een verstrakkende self tanning druppels transformeren uw favoriete bodylotion in een op maat gemaakte zelf-bruiner. De formule is verrijkt met Cellutone Complex, een ontwikkeling van TAN-LUXE, dat cafeïne en palmitoyl-carnitine combineert om de huid te verstevigen en vetcellen af te breken. Bye, bye cellulitis. Het Moisture Balance Complex en de Triple Tan Technology zorgen voor een gehydrateerde huid en een natuurlijk ogende teint. Verkrijgbaar in light/medium en medium/dark.

THE BODY 50 ml € 56,09

 

WONDER OIL

‘s Werelds eerste zelfbruiner op oliebasis! De WONDER OIL is gebaseerd op een krachtige formule van jojoba-, argan- en frambozenzaadolie. Door de unieke rollerapplicator breng je de olie gemakkelijk en egaal aan. Het resultaat is een stralende, als door de zongebruinde teint en een ultra zachte huid. WONDER OIL is verrijkt met het Supersculpt Complex dat de elasticiteit en textuur van de huid optimaliseert. Verkrijgbaar in light/medium en medium/dark.

WONDEROIL 100 ml € 60,17

 

HYDRA MOUSSE

De luchtige HYDRA MOUSSE zorgt voor ultieme hydratatie en een natuurlijke teint. Naast de Triple Tan Technology is de mousse op waterbasis verrijkt met vitamine B, C en E, frambooszaadolie en aloë vera. Het transparante product bevat geen synthetische ingrediënten, is gemakkelijk aan te brengen en geeft niet af op beddengoed of kleding. Verkrijgbaar in light/medium en medium/dark.

HYDRA MOUSSE 200 ml € 46,91

 

THE WATER

Een revolutionair product op het gebied van zelfbruinen! THE WATER bestaat uit gezuiverd water met vitamine B, C en E, frambozenzaadolie en aloë vera. Het transparante product is gemakkelijk aan te brengen door het op de huid te sprayen en zorgt voor een gehydrateerde huid en een gezonde glans. THE WATER is geformuleerd zonder kleurstof en resulteert in een heldere, natuurlijk ogende teint zonder verstopte poriën, strepen of droge huid. Verkrijgbaar in light/medium en medium/dark.

THE WATER 200 ml € 43,85

THE GRADUAL

Een echte cultfavoriet. THE GRADUAL is een hybride olielotion en een multifunctioneel huidverzorgingsproduct. De innovatieve formule hydrateert en perfectioneert de huid, laat deze stralen en zorgt tegelijkertijd voor een geleidelijke en natuurlijke teint. Als u houdt van een superrijke lotion, dan is dit product echt iets voor u!

150 ml € 29,57

SLEEP OIL

Breng SLEEP OIL voor het slapen aan om de huid te hydrateren, huidveroudering tegen te gaan en een subtiele teint op te bouwen. SLEEP OIL is een mix van zes pure oliën (frambozenzaad-, kendi- argan-, marula-, jojoba- en abrikozenolie) en drie klinisch bewezen complexen om de collageenproductie te stimuleren, de stevigheid te behouden, te hydrateren en de dagelijkse schade aan de huid te verminderen.

20 ml € 44,88

GLYCO WATER

GLYCO WATER maakt gebruik van de unieke krachten van glycolzuur. Dit ingrediënt werkt als een milde peeling op de huid en verwijdert met het grootste gemak restjes vuil en zelfbruiner, voor een huid die er helder en gezond uitziet – en ook zo voelt.

200 ml €29,57

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht van TAN-LUXE.