30
augustus
2021
|
10:49
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: The Divine Blush collectie van Pat McGrath

Douglas Nederland introduceert de nieuwe The Divine Blush collectie van Pat McGrath. Bloei op met de negen glowing blush tinten van Divine Blush, Pat McGrath’s allereerste blush-collectie. Deze blushes zijn prachtig in combinatie met de nieuwe Venus in Fleurs Luxe Quad, een kwartet aan fleurige kleuren in één oogpalet. Samen met de nieuwe limited edition lipkleuren, Divine Rose en Dream Lover, creëert u een iconic look. Bereid u voor op de ultieme bloemen creatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obsessie, inspiratie en wilskracht - met deze woorden als manifest ontstond de legendarische visagiste Pat McGrath het internationale beautymerk PAT McGRATH LABS in 2015. Pat McGrath wordt ook wel “The Mother of Make-up” genoemd en is bekend van haar iconische catwalk-looks en reclamecampagnes. Elke dimensie van schoonheid komt aan bod, gevariëerd van alledaagse en subtiele looks tot dramatische en glamorous looks.

 

Skin fetish: Divine blush
Zachte touch, opbouwbaar in kleur, luxueus, blush like an icon.

Pats meest gevraagde lancering ooit! De Divine Blush creëert een subtiele kleur en heeft een halfmatte satijnen fi nish. Alle negen tinten zijn gemakkelijk op te bouwen in kleur waardoor u zelf kunt kiezen of u gaat voor een subtiele blush of juist een felle blush. De kleuren passen zich aan op iedere huidskleur en huidtype waardoor deze geschikt zijn voor iedereen. De blushes, verrijkt met stralende rozen en schitterende zonnestralen, geven antwoord op de eindeloze vraag: Who makes you blush?
- Zacht als een bloemblaadje
- Zijde-fluwelen poeder
- Licht als een veer
- Mistake-proof applicatie
- Op te bouwen in kleur
- Levendige kleurzuiverheid
- Demi-matte en satijnen parel afwerkingen

 

 

 

 

KLEUREN:
Kleur 01 FLEURTATIOUS - Zacht Beige Roze Demi-matte
Kleur 02 NUDE VENUS – Perzik Roze & Gouden Parels
Kleur 03 DESERT ORCHID - Bronzen Roos & Gouden parels
Kleur 04 DIVINE ROSE - Cool Mauve Rose Demi-matte
Kleur 05 CHERISH - Neutraal Roze Demi-matte
Kleur 06 LOVESTRUCK – Bessen Roze Demi-matte
Kleur 07 ELECTRIC BLOOM - Vivid Koraal Demi-mattete
Kleur 08 PARADISE VENUS - Terracotta Demi-mattete

 

 

 

 

 

 

 

LIMITED EDITION

 

Venus in fleurs luxe quad:
Voyeuristic vixen

Zonnige kleuren, voelt licht aan op de huid, turn your fleur on.

Creëer fleurige fantasieën met deze luxe limited edition quad. Vier bronzen en koperen tinten met een kristalachtige schittering en romige, matte afwerkingen. De oogschaduw glijdt soepel over de huid en laat in één handomdraai een intense kleur achter. Dit indrukwekkende kwartet van kleuren is ontworpen om uw meest oogverblindende dromen te realiseren, van artistieke tot everyday looks.

KLEUREN:
MOONLIGHT LIAISON - Glanzend Champagne Goud
AFTER DUSK - Mahonie Bruin Mat
TWILIGHT BRONZE - Platina Bronze Shimmer
ROSE FIRE NECTAR - Koraalroos Duochrome Glitter

 

 

 

Lip fetish: Divinyl lip shine

PAT McGRATH LABS verwelkomt een gloednieuwe Divinyl lip shine-tint: DIVINE ROSE 2. Deze lippenbalsem is omhuld in een mauvekleurige-verpakking. Geef uw lippen de juiste hydratatie én kleur!

 

 

 

 

 

 

 

MatteTrance lipstick

Verrijk uw lippen met de limited edition-tint van de bekroonde MatteTrance Lipsticks. Nu in de kleur Dream Lover, een romantisch perzikkleurige nude die matcht bij alle huidtinten.

.

 

 

 

 

 

De nieuwe The Divine Blush collectie van Pat McGrath is vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl en in de volgende Douglas stores: Hilversum, Zwolle en Utrecht Hoog Catharijne.