15
april
2022
|
15:44
Europe/Amsterdam

NIEUW BIJ DOUGLAS: The Ordinary haarverzorging

2022-02-04-Visual-ORD-Hair-Lifestyle-Douglas-Netherlands-HMH-014

The Ordinary stapt in de wereld van haircare. Dit evoluerende merk lanceert drie nieuwe haarverzorgingsproducten, namelijk: een shampoo, conditioner en serum voor de hoofdhuid.  The Ordinary is een evoluerende verzameling behandelingen die vertrouwde, effectieve klinische technologieën bieden die zijn gepositioneerd om de prijzen en communicatie-integriteit in huidverzorging te verhogen. Het aanbod is baanbrekend, niet in de vertrouwde technologieën die het gebruikt, maar in zijn eerlijkheid en integriteit. The Ordinary is “Klinische formuleringen met integriteit”

Stap 1 Cleanse Sulphate 4% Cleanser for Body and Hair 

Deze cleanser voor lichaam en haar zorgt voor een diepe reiniging door middel van een rijke schuimlaag. Breng deze shampoo aan op nat haar, laat het intrekken door masserende bewegingen en spoel het vervolgens af. Het is een zachte maar effectieve reiniger die vuil, vet en productresten verwijdert. De reiniger maakt gebruik van Sodium Laureth Sulphate-2 (SLES-2), een biologisch afbreekbare actieve stof die een cruciale rol speelt in dit reinigingsproces. Met een concentratie van 4% is de formulering zacht genoeg om de huid niet te irriteren, terwijl het haar effectief wordt gereinigd.

Stap 2 Conditioner Behentrimonium Chloride 2% 

Om de conditie van het haar te verbeteren is conditioner een onmisbaar onderdeel van een haarverzorgingsroutine. Deze conditioner heeft een romige structuur met als doel om met minimale ingrediënten het haar te voeden, zonder dat het haar zwaar aanvoelt. Het ingrediënt behentrimoniumchloride verzorgt de haren optimaal. Breng de conditioner aan op nat haar en laat drie minuten intrekken, waarna u het zorgvuldig uitspoelt.

Stap 3 Scalp Treatment Natural Moisturizing Factors + HA 

Het serum voor haar en hoofdhuid is een melkachtige substantie die als doel heeft de hoofdhuid te hydrateren en de gezondheid van het haar te ondersteunen. Het is een unieke, waterlichte formule die de hydratatie van de hoofdhuid verbetert en tevens de huidbarrière beschermt en de roots te versterken. Geïnspireerd op The Ordinary Skincare moisturizer Natural Moisturizing Factors + HA, zorgt dit serum voor plaatselijke toepassing van Natural Moisturizing Factors die een rol spelen bij de bescherming en hydratatie van de buitenste lagen van de hoofdhuid. De formulering bevat een combinatie van ingrediënten die de functie nabootsen van natural moisturizing factor (NMF) en hyaluronzuur (HA), deze maakt de huid van nature aan. Masseer eenmaal per dag een paar druppels grondig op de schone, droge hoofdhuid, bij voorkeur voor het slapengaan. Deze formule is een leave-in behandeling. Was het haar of de hoofdhuid niet na het aanbrengen.

Benieuwd naar deze nieuwe haarverzorgingsproducten van The Ordinary? Neem een kijkje via www.douglas.nl en de Douglas App.