05
augustus
2019
|
10:26
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: ZARKOPERFUME

De toekomst is begonnen! Jarenlang experimenteerde parfumeur Zarko Ahlmann Pavlov met gel-achtige, moleculaire verbindingen, tot hij per toeval de verbinding met water vond. Door deze ontdekking creëert u met ZARKOPERFUME een unieke geurbeleving op basis van uw eigen lichaamsgeur. Verkrijgbaar op Douglas.nl en in geselecteerde Douglas stores.

 

THE NEW PURPLE MOLECULE 070 · 07

Uw eigen geur vormt de basis van het parfum PURPLE MOLECULE 070.07. De toegevoegde geurmoleculen van wilde bloemen, witte orchideeën en magnolia’s nemen u mee naar de meest exotische bestemmingen. De perfecte geur om de zomer zo lang mogelijk bij u te dragen!

100 ml, € 128,34
10 ml, € 34,92

MOLECULE 234·38

MOLECULE 234.38 heeft als basis één molecuul en bevat geen klassieke geuroliën. Deze molecuul reageert op uw feromonen, lichaamstemperatuur, omgeving en evolueert op uw huid gedurende tien uur. Deze persoonlijke interactie creëert een zeer sensuele geur die net zo uniek en mooi is als de persoon die het draagt. Draag de geur op zichzelf of layer deze met uw favoriete parfum en creëer een persoonlijke blend.

100 ml, € 128,34
10 ml, € 34,92

PINK MOLECULE 090·09

Noorse elementen en roze champagne zijn de basis van dit parfum. De geur opent onschuldig en zuiver, maar bevat een sterke en sensuele ondertoon – als een warme voorjaarsbries door de donkere bomen in Denemarken. De topnoten versmelten direct met de basisnoten, dit maakt PINK MOLECULE 090.09 meer dan enkel uw favoriete geur.

100 ml, € 128,34
10 ml, € 34,92

MÉNAGE À TROIS

MÉNAGE À TROIS is een verboden liefdesverhaal waarin risico’s genomen worden en overgave aan vrijheid en verlangen noodzakelijk is. Drie musk moleculen vormen de basis van deze geur, waarvan één is opgebroken om de verbinding met de andere mogelijk te maken. MÉNAGE À TROIS onderstreept uw sensualiteit en intensiteit.

100 ml, € 128,34
10 ml, € 34,92

OUD‘ISH

Oud is een van de meest kostbare grondstoffen waarvan de winning een gecompliceerd proces is. Oud wordt daarom beschouwd als vloeibaar goud. De geur doet denken aan de diepe, Scandinavische bossen, zoete houtsoorten en de vruchtbare bodem. Gecombineerd met de meest luxe ingrediënten zoals Indiase groene thee, amber en witte musk, creëert OUD’ISH uw perfecte moment van welzijn.

100 ml, € 128,34
10 ml, € 34,92

e‘L

Zarko‘s vrouw wilde een geur die haar aan de ochtend in Denemarken zou herinneren. e‘L voelt als zijde op de huid en kippenvel tegelijkertijd, als de eerste ijzige sneeuwvlokken die op uw lippen smelten. Een frisse bedsprei in de winternacht. Opposites attract! Een symbiose voor de zelfbewuste vrouw die zich in de drukte van het dagelijkse leven bevindt en geniet van luxe.

100 ml, € 128,34

INCEPTION

Herinneringen worden altijd geassocieerd met geuren. De unisex compositie van INCEPTION, geïnspireerd op de gelijknamige film, beweegt zich door zes fasen in plaats van de traditionele drie. Ze elektrificeren met een duizelingwekkende diepgang. De geur is gecomposteerd zoals een muzikant gedaan zou hebben en start met de lichte citrusnoten om vervolgens de diepte van uw zintuigen in te duiken met de diepe noten.

100 ml, € 128,34

BUDDHA-WOOD

BUDDHA-WOOD omhult u met pure noten van boeddha hout en Australisch sandelhout en brengt u in meditatieve staat. Creëer met behulp van deze zen moleculen een moment van rust in het hectische bestaan en vindt uw weg terug naar uw centrum.

100 ml, € 128,34

MOLéCULE NO.8

Het idee voor MOLéCULE No8 werd geboren op het strand in de herfst. Daarop volgde 14 maanden ontwikkelingsperiode, zonder vragen te stellen en met de missie menselijk genoegen en schoonheid in een geur vast te leggen. MOLéCULE No8 bevat aromatische oliën die in houten vaten worden ingelegd, zoals Bourbon. 

100 ml, € 128,34

CLOUD COLLECTION

De unisex geuren van de ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION bevatten unieke moleculaire verbindingen die reageren op atmosferische veranderingen in de omgeving. Het water drijft op de parfumolie en bevat moleculen die een persoonlijke interactie aangaan met de huid van de drager. Dit proces creëert een unieke en sensuele geur. Daar de flacon te schudden activeert u de geur. De oranje parfumolie van CLOUD COLLECTION NO1 bevat duindoorn, jasmijn, perzik en warme houtnoten. CLOUD COLLECTION NO2 opent met Deens pepermunt en Japans citroen waarop maritieme en musknoten volgen.

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht van ZARKOPERFUME.