03
september
2021
|
15:30
Europe/Amsterdam

Nieuw: one.two.free! skincare

3-STAPS GEZICHTSVERZORGING MET GEFERMENTEERDE INGREDIËNTEN VOOR EEN MOOIE EN STRALENDE HUID – GET THAT GLOW,GIRL!
 

Hi Beautiful! Wij hebben prachtig nieuws voor u!

Misschien heeft u al kennis gemaakt met het huidige assortiment van one.two.free!? Het assortiment bestaat uit vijftien producten die de huid nog zachter maken en de glow naar een hoger niveau tillen. Vanaf nu maakt u kennis met zes nieuwe producten, voor een glowy skin to the max. De producten zitten boordevol krachtige ingrediënten, zoals bio-gefermenteerd agave-extract, biologische arganolie en niacinamide, dat zorgt voor een vlekkeloze huid. Voor een snelle glow zijn de Hyaluronic Eye Patches ontwikkeld en een nieuw gezichtsmasker, waar u dol op zal zijn. In geval van nood kan u de S.O.S. Spot Eraser goed gebruiken, dit product helpt onzuiverheden te elimineren. Lees snel verder & ontdek alles over de nieuwe skincare van one.two.free!

10% NIACINAMIDE PERFECTING SERUM, 30 ml
Verfijnt de huidstructuur en vermindert onzuiverheden met gefermenteerde mineralen, 10% niacinamide en 1% zink. Het balancerende 10% niacinamide serum verfijnt de huidstructuur door fijne lijntjes te verminderen en de huidbarrière te versterken. Het gefermenteerde mineraal complex ondersteunt belangrijke processen in de huidcellen. Niacinamide is een allrounder voor een stralende huid – het helpt de huidteint in balans te houden, vermindert onzuiverheden en roodheid en verstevigt de vochtbarrière. Zink helpt om talg te reguleren. Het product is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

 

 

 

 

 

 


HYALURONIC POWER EYE PATCHES, 2 pcs
Intens hydraterend en plumpy door de gefermenteerde sojabonen en hyaluronzuur. De HYALURONIC POWER EYE PATCHES van 100% natuurlijk katoen helpen direct om het gebied rondom de ogen te hydrateren en optisch te liften. Gefermenteerde sojabonen en hyaluronzuur verbeteren de elasticiteit van de huid. Jasmijn en whitehorn zorgen voor een liftend effect en verhelpen donkere kringen. Spilanthol (bekend als Bio-Botox) vermindert fijne lijntjes en maakt de huid glad. Niacinamide versterkt de huidbarrière en verfijnt de huidstructuur. Dit alles maakt de oogopslag meer wakkerder en verfrister. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

 

 

 

 

 




HYALURONIC POWER FACE MASK, 1 pcs
Hydrateert intens en maakt de huid onmiddelijk plumpy met gefermenteerde sojabonen en hyaluronzuur. Het HYLAURONIC POWER FACE MASK met 100% natuurlijk katoen voedt de huid met krachtige ingrediënten, waardoor vocht in de huid kan trekken en zo fris en gehydrateerd voelt. Gefermenteerde granaatappel ondersteunt het natuurlijke celvernieuwingsproces. Spilanthol (bekend als Bio-Botox) vermindert effectief fijne lijntjes door het gladmakende effect. Niacinamide versterkt de huidbarrière en verfijnt de huidtextuur. Het resultaat: een fantastische glow!

 

 

 

 

 

 



HYALURONIC GLOW AMPOULE, 2 ml
Hydrateert de huid en geeft een instant glow dankzij gefermenteerde rijst, bio wakame en hyaluronzuur. De HYALURONIC GLOW AMPOULE hydrateert, verstevigt en verfrist de huid. Gefermenteerde bio-wakame en hyaluronzuur zorgen voor maximale hydratatie en een plumpy skin. Geschikt voor alle huidtypes!

 

 

 

 

 

 



REACTIVATING OVERNIGHT CONCENTRATE, 30 ml
Herstelt de huid met gefermenteerde Koreaanse pijnboompitolie en biologische arganolie Het kalmerende REACTIVATING OVERNIGHT CONCENTRATE ondersteunt de vernieuwing van de huid en beschermt deze ‘s nachts. Het gefermenteerde Koreaanse dennenzaad olie heeft krachtige antioxiderende eigenschappen. Biologische arganolie met een hoog gehalte aan vitamine E zorgt voor extra antioxidant en hydratatie. Fytoplankton-extract is een echte uitstralingsbooster – het zorgt voor een verbeterde teint. Linolzuur ondersteunt de huidbarrière, verbetert de droge huid en maakt de huid gladder. Squalan en haverolie geven de huid extra vocht. Essentiële olie van lavendel heeft een rustgevend effect en helpt u in slaap te vallen. Ook deze is weer geschikt voor alle huidtypes.

 

 

 

 

 

 


S.O.S. SPOT ERASER, 30 ml
Helpt bij het uitdrogen van puistjes door gefermenteerde sojabonen en salicylzuur. De S.O.S. SPOT ERASER is een snelwerkende behandeling tegen onzuiverheden en vlekjes, zonder de omliggende huid te irriteren. Gefermenteerde sojabonen versterken de huidstructuur en voorkomen dat de huid uitdroogt. Salicylzuur bestrijdt puistjes en heeft een zacht peeling-effect om mee-eters te voorkomen. Zinkoxide en zwavel hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.