09
juli
2021
|
16:17
Europe/Amsterdam

Nieuw van Coco & Eve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na miljoenen mensen te hebben getransformeerd met de Like a Virgin Hair Masque en daarna baanbrekende behandelingen zoals de Deep Clean Scalp Scrub & Miracle Hair Elixer te hebben uitgebracht, is Coco & Eve terug met het meest gevraagde product ooit! Maak kennis met de nieuwe Super Hydrating Shampoo & Conditioner. Coco & Eve heeft de afgelopen 5 jaar besteed aan het creëren van de beste producten voor zichtbaar gezonder uitziend haar al vanaf de eerste wasbeurt.

Coco & Eve lanceert de nieuwe Like A Virgin Super Hydrating Shampoo & Conditioner

Super hydratatie voor super gezond haar Grondige, sulfaatvrije reiniging en vocht verhogende conditionering voor glans, zachtheid, gladheid en kracht zonder kroezen of gespleten punten. Vrij van uitdrogende sulfaten, volume verminderende siliconen en boordevol Balinese plantaardige ingrediënten. De producten zijn doordrenkt met de iconische kokos- en vijgengeur.

Super Hydration Shampoo € 25,65
1. Direct zichtbaar gezonder haar: het haar wordt getransformeerd met hydratatie-stimulerende cocos, avocado & ResistHyal-technologie; een krachtige mix van hyaluronzuur om het vochtgehalte met 51% te verhogen voor meer zachtheid, gladheid en glans.
2. Schoner haar dan ooit te voren: sulfaatvrije reiniging wast grondig van wortel tot punt zonder het haar te strippen. Hierdoor blijft het haar langer schoon en hoef jij je haar niet zo vaak te wassen. Doordrenkt met 3 krachtige reinigende actieve stoffen; zeepnoot, kokosolie en fruit enzymen, die zorgen voor een schone hoofdhuid & haar, zonder het uit te drogen.
3. 7-in-1 formule voor 7 voordelen die verder gaan dan alleen reinigen: verhoogt hydratatie, glans, zachtheid, kracht, volume en vermindert gespleten haarpunten en kroezen.

 

 

 

 

 

 

Super Hydrating Cream Conditioner € 25,65
1. Onmiddellijke hydratatie zonder te verzwaren: siliconenvrije formule met ResistHyal-technologie; een powerblend van hyaluronzuur om de hydratatie te verhogen, waardoor het haar van binnenuit wordt gevoed.
2. Instant haarmasker resultaten: drie keer dikkere textuur dan een gewone conditioner, omhult het haar effectief voor diepe conditionering.
3. Sterker, langer haar: haalt klitten gemakkelijk uit het haar, wat ervoor zorgt dat het haar minder beschadigd. Erwteneiwitten herstellen en verminderen schade met 65%.
4. Zichtbare glans & gladheid: een supervoedende mix van kokos, argan, camelia, amandel, avocado en ananasrijk, vetzuren, antioxidanten en vitamines voorkomen dat het haar er dof uitziet en geeft het haar 46% meer glans.

 

 

 

 

 

 

PERFECT voor alle HAARTYPES
Geschikt voor alle haartypes, inclusief beschadigd haar door hitte, styling en kleuren. Dankzij de snelle en diepe hydratatie krijgt uitgedroogd haar een nieuw leven.

  • GEEN SULFATEN
  • GEEN FTALATEN
  • GEEN SILICONEN 
  • VEGAN 
  • CRUELTY FREE 
  • GEEN PARABENEN 
  • PETA GOEDGEKEURD 
  • ETNISCH AFKOMSTIG 
  • GLUTENVRIJ