30
maart
2023
|
10:35
Europe/Amsterdam

NIEUW VAN JARDIN BOHÈME: DE LES ESSENCES COLLECTIE

Fragrance-product-jardin-boheme-les-essences-range-stone-unlimited - Web Rendition

De nieuwe prestigieuze geurcollectie Les Essences van Jardin Bohème is een ode aan de kostbaarste essenties die een weelderige Boheemse tuin te bieden heeft. 

Les Essences belichaamt de eindeloze liefde voor de essenties van een Boheemse tuin. De geuren zijn gemaakt met behulp van de beste en meest exclusieve componenten van de parfumeriewereld, die op een unieke manier tot leven worden gebracht, waardoor elke geur een kustwerk is. De essences zijn zorgvuldig uitgekozen en elke geur is samengesteld om een uniek meesterwerk te creëren dat nog nooit eerder is ervaren. De luxe geuren zijn geformuleerd als Eau de Parfums Intense, omdat ze meer dan 20% geconcentreerde geuroliën bevatten. Door de gouden flacon creëert Jardin Bohème een betoverende geurervaring.

ROSE INTERDITE
De koningin van alle bloemen rozenolie is één van de fijnste en meest waardevolle geurcomponenten die in de parfumerie bestaan. Elke rozenbloesem wordt met de hand geoogst in Europa. Het kost vele tonnen om zelfs maar een kleine hoeveelheid rozenolie van de hoogste kwaliteit te extraheren, wat dit ingrediënt zo ongelooflijk kostbaar maakt. Daarom wordt de roos, met haar talloze kleuren, vormen en aroma’s, beschouwd als de koningin der bloemen en geeft deze betoverende compositie een eigen signatuur. Aan het begin van de geur combineert de delicate, sprankelende roos met pittige roze peper en frisse bergamot. Deze aroma’s worden benadrukt in het hart van de Eau de Parfum Intense door patchouli, fruitige framboos en jasmijn, totdat sandelhout, vanille en musk de verleiding compleet maken.

Topnoten: roos, peper, bergamot 
Hartnoten: patchouli, framboos, jasmijn 
Basisnoten: sandelhout, vanille, muskus

IRIS SUBLIME
Iris is een zeer kostbare grondstof, die ook wordt beschouwd als “het bloemenjuweel van de parfumerie” en afkomstig is uit het warme Middellandse Zeegebied. Haar toppen zijn zo waardevol, omdat ze drie jaar groei en drie jaar drogen nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken. De essentie van dit kostbare bestanddeel zit voor een groot deel in Iris Sublime, dat de drager in een onvergelijkbaar delicate geursluier hult en subtiel speelt met zijn poederachtige bloemige noten. Iris Sublime opent met een fruitig-bloemige compositie van freesia, frisse bergamot en pruim. In het hart ontvouwt de elegante iris zijn verfijnde en veelzijdige geur met poederachtige, houtachtige en pulserende tonen. Er zijn ook zoete vanille-accenten, musk en tot slot de houtachtige noot van sandelhout, wat deze voortreffelijke geurcompositie een heel speciaal tintje geeft.

Topnoten: bergamot, freesia, pruim 
Hartnoten: iris 
Basisnoten: vanille, muskus, sandelhout

AMBRE ROYAL
De glans van vloeibaar goud! De essentie van glinsterende gouden amber wordt gekenmerkt door een amber-bloemig boeket dat wordt verlevendigd door zachte, kruidige tonen. De kostbare edelsteen is in de loop van miljoenen jaren gemaakt van zeldzame hars, die door de felle zon aan de boom wordt verfijnd, waardoor deze zijn voortreffelijke kwaliteit krijgt. De geur van amber combineert twee uiterst kostbare facetten: de helderheid van vloeibaar goud, dat zijn koninklijke karakter onthult, en de verleidelijke gourmand kant, die zijn delicatesse en verfijning ontvouwt. De voortreffelijke goudmand geur Ambre Royal onthult onweerstaanbare oriëntaals-kruidige accenten van saffraan, frangipani en kaneel, terwijl het sensuele hart van gouden amber en delicate Iris de zintuigen betovert. Witte musk vermengt zich met de warme en licht rokerige tonen van vetiver en tabak, waardoor de geurervaring gewoonweg onweerstaanbaar is.

Topnoten: saffraan, frangipani, kaneel 
Hartnoten: amber, iris 
Basisnoten: vetiver, muskus, tabak

OUD MYSTIQUE
Oud, de meest exquise houtachtige edelsteen, is één van de meest luxueuze geuren ter wereld. Het valt op door zijn krachtige karakter, versterkt door de houtachtige en aromatische intensiteit. Het exquise hout wordt uitsluitend in Zuidoost-Azië verbouwd en is daarom een zeldzame en waardevolle schat. De delicate essentie van oudh geeft de drager een onmiskenbaar sterke en zelfverzekerde uitstraling die de sensualiteit van elke gepassioneerde persoonlijkheid onderstreept. De natuur wordt kunst wanneer de kracht van oudh wordt verpakt in fruitige aroma’s van grapefruit in Oud Mystique. De contrasten tussen hout en fruit zorgen voor een bijzondere combinatie, waarbij grapefruit, roze peper en koriander voor een frisse en kruidige start zorgen. De aroma’s van patchouli, jasmijn en vetiver versmelten tot een verleidelijke ervaring, die uiteindelijk wordt aangevuld met een donkere basis van rokerig oudh, leer en witte musk en de dynamiek van de geur uitdrukt.

Topnoten: grapefruit, peper, korander 
Hartnoten: patchouli, jasmijn, vetiver 
Basisnoten: oudh, leer, muskus

JASMIN IMPERIAL
De onschuldige schoonheid van de natuur! De jasmijnbloesems worden de hele zomer door de zon gekust om de romige bloemige noten te absorberen en de geur een fruitige volheid te geven. Om de maximale hoeveelheid van de kostbare essentie te extraheren, worden de jasmijnbloemen ‘s nachts of vroeg in de ochtend met de hand geoogst voordat de zon opkomt. Daardoor heeft jasmijn een langdurig aroma en straalt het een warme en zachte uitstraling uit. Jasmin Imperial ontvouwt zijn fascinerende en levendige karakter met frisse en bloemige tonen van freesia, neroli en bergamot. In de hartnoot versmelt de delicate jasmijnbloesem met ylang ylang en de frisheid van rozenakkoorden, die de schoonheid van de geurnoten onderstrepen. Ten slotte wordt de geur verfijnd door het contrast van zoete vanille en hints van houtachtige musk en benzoë, wat de veelzijdigheid van Jasmine Imperial tot uitdrukking brengt.

Topnoten: freesia, neroli, bergamot 
Hartnoten: jasmijnbloesem, ylang ylang, rozenakkoorden 
Basisnoten: vanille, musk, benzoë

Shop de Les Essences collectie in onze Douglas stores, via de App of douglas.nl voor €89,99 per stuk.