30
september
2021
|
16:42
Europe/Amsterdam

Nu bij Douglas: 2 WOOD van DSQUARED2

Een must-have geur voor de “DSQUARED2 man”: jong, sensueel en vol zelfvertrouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSQUARED2 is een edgy mix van de Canadese roots van de tweelingbroers Dean en Dan Caten, verfijnde Italiaanse stijl en sensualiteit. De modecollecties zijn een combinatie van twee uitersten: sportief en glamorous, laid back en extravagant. Dit komt ook terug in de WOOD geuren, die de liefde voor hun vaderland Canada weerspiegelen.

 

"Geur is een zintuigelijke ervaring die alles over jou en jouw persoonlijkheid zegt. Het maakt je herkenbaar en anders op een onbeschrijfelijke wijze. We zien de WOOD geuren als een accessoire die het karakter en de stijl van DSQUARED2 definieert.”
- Dean en Dan Caten

 

INTENS & ENERGIEK

2 WOOD is net als de andere WOOD geuren van DSQUARED2 gebaseerd op de kenmerken van hout: sterk en robuust met een complexe niet te imiteren structuur. Deze geur stimuleert het gevoel van vrijheid. Een onweerstaanbare en sprankelende frisheid van heldere citrusaccenten, versterkt door levendige noten van roze peper. Gevolgd door moderne en karakteristieke houtnoten: het complexe karakter van vetiver uit Haïti, fris en aromatisch cederhout uit Virginia en Alaska en harsaccenten van de blauwspar. De finish met de kenmerken van amber en musknoten geeft de geur een mysterieus en eigenzinnig karakter. De unieke dop van de flacon is gemaakt van de hoogste kwaliteit esdoornhout en heeft een magnetische sluiting.

 

 

 

 

 

€ 86,52 / 100 ml
€ 67,47 / 50 ml
€ 50,47 / 30 ml

 

 

 

 

DSQUARED2 2 WOOD is verkrijgbaar bij www.douglas.nl en in de Douglas store.