09
oktober
2023
|
16:06
Europe/Amsterdam

Ontdek ALL EYES ON ME, de nieuwe make-up producten van DOUGLAS make-up

Douglas-collection-makeup-september-update-main-beauty-visual - Web Rendition

ALL EYES ON YOU
It‘s here! Douglas Collection lanceert een reeks innovatieve make-upproducten gecombineerd met de nieuwste trends voor eindeloze mogelijkheden. 

EARTHY NUDES EYESHADOW PALETTE
Met 14 kleuren, geïnspireerd door de kleuren van de natuur, is het Earthy Nudes Palette essentieel voor het bereiken van subtiele en verfijnde make-up looks. Het is samengesteld uit matte, glazende en glitter oogschaduw, evenals metallic duochrome tinten. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden en gepersonaliseerde make-up looks. Bovendien zijn de tinten in het Earthy Nudes Eyeshadow Palette samengesteld zonder talk. Het palette is ook verkrijgbaar in een miniversie die bestaat uit 6 tinten. 

CONTOURING PALETTE
Dit Contouring Palette is een must-have voor het benadrukken van kenmerken in het gezicht. Met een selectie van vier diepe en vier lichte tinten, maakt dit palette het mogelijk om de natuurlijke schaduwen van het gezicht te accentueren om dimensie en definitie te creëren. De zijdezachte, talkvrije textuur versmelt snel met de huid en laat een natuurlijke finish achter, geschikt voor alle huidtypen. 

FACE PALETTE
samengesteld en bieden een 3-in-1 oplossing om de gezichtskenmerken te versterken. Elk palette bevat een prachtige bronzer, een highlighter en een matte blush, speciaal ontworpen om de natuurlijke dimensie van het gezicht vanuit elke hoek te onthullen. Er zijn twee verschillende paletten verkrijgbaar, één ideaal voor lichte huidtinten en de andere voor warmere huidtinten. Met talkvrije formules bieden ze een gladde en zijdezachte textuur die zorgt voor moeiteloos aanbrengen en een vlekkeloze finish.

HIGHLIGHTING PALETTE
Dit Highlighting Palette met zijn vier prachtige tinten verlicht perfect je gezicht en hals. De opnieuw uitgevonden zijdezachte textuur in een talkvrije formule smelt gemakkelijk op de huid. Dankzij de fijne microparels geeft het palette een verhelderend effect dat alle huidtinten laat stralen en licht vangt op alle juiste plaatsen. Voor een intense, metallic look of een subtiele glans: de verschillende tinten creëren een gloed die perfect past bij elke huid. Het aanbrengen van het Highlighting Palette is moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Je kunt het aanbrengen met je vingers of met een kwast. Met het palette kun je experimenteren en unieke looks creëren. 

Ontdek meer nieuwe producten van DOUGLAS make-up in de bijlage.