02
december
2021
|
17:47
Europe/Amsterdam

ONTDEK BIJ DOUGLAS: BOSS THE SCENT

Laat uw zintuigen verleiden met BOSS THE SCENT voor hem en haar van Hugo Boss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast prachtige, stijlvolle mode en exclusieve accessoires biedt BOSS ook een uitgebreide collectie aan heerlijke, spannende geuren. BOSS staat voor een onderscheidende stijl die moderne luxe met een klassieke touch combineert. Wie BOSS draagt is sterk, zelfverzekerd en bereikt elk doel succesvol. Deze individualisten combineren gezin en carrière met vanzelfsprekend gemak. De perfecte finishing touch voor een succesvolle dag.

 

THE SCENT FOR HIM
AANTREKKELIJK, MANNELIJK & ONVERGETELIJK

De BOSS-man heeft een uitstraling waarmee hij op zijn eigen, unieke manier verleidt: behoedzaam, gepassioneerd en verfijnd. Een ervaring waarvan men steeds opnieuw wilt genieten en die alle vijf de zintuigen raakt. Deze geur onthult een ander aspect van de BOSS-man, het is een ode aan zijn persoonlijke prestaties in plaats van zijn zakelijke.

BOSS Parfums gelooft in verleiding die een diepe, blijvende indruk maakt. BOSS THE SCENT is verrijkt met een ingrediënt uit Zuid-Afrika, namelijk de Manikavrucht waarvan de noten in de buurt komen van passievrucht en rum. Het rijke maninkafruit vermengt zich met lavendel, wat resulteert in een omhullende sensualiteit op de huid. De stoere basis van leer maakt van BOSS THE SCENT een krachtige, originele en onvergetelijke geur. In de toptonen opent de pittige gember die zorgt voor een vrolijke en uitdagende eerste indruk.

 

Uiteraard is er nog een ander essentieel ingrediënt: de BOSS-man, die met zijn eigen verleidelijke charme een onvergetelijke indruk achterlaat. BOSS THE SCENT is verpakt in een zilverkleurige flacon. De vloeistof heeft een verleidelijke amberkleur, alsof het spannende verleidingsspel al begint
nog voordat de fl acon geopend is.

 

Eau de Toilette 50 ml - € 81,80
Eau de Toilette 100 ml - € 110,58

 

THE SCENT FOR HER
VROUWELIJK, VERLEIDELIJK & SOPHISTICATED

BOSS THE SCENT for Her straalt een sublieme vrouwelijke elegantie, warmte en verleiding uit die zich geleidelijk in de loop van tijd ontplooit door de BOSS-vrouw en brengt de BOSS-man dichterbij. Een onweerstaanbare geur met prachtige tonen van honingzoete perzik, delicate fresia, osmanthus bloem en intens geroosterde cacao. Het creëert een onvergetelijke herinnering die zowel de BOSS-man als de BOSS-vrouw boeit.

De elegante, opwaartse lijnen van de fl acon monden uit in een fraaie dop aan de top, een vrouwelijke variant op de BOSS manchetknoop. Het contrasterende roségoud van de vloeistof zorgt ervoor dat men blijft kijken.


Eau de Parfum 30 ml - € 69,13
Eau de Parfum 50 ml - € 94,80
Eau de Parfum 100 ml -  € 133,98
 

 

THE SCENT geuren van BOSS zijn verkrijgbaar via www.douglas.nl, de Douglas App en in de Douglas store.