09
augustus
2019
|
11:11
Europe/Amsterdam

Ontdek de nieuwe make-up highlights van Douglas Collection!

DOUGLAS ULTRALIGHT FOUNDATION

Dit is de foundation waar u voor kiest wanneer u niet het gevoel wil hebben dat u make-up draagt. De unieke formule bestaat uit het minimale aantal ingrediënten en het maximale percentage water. De Douglas Ultralight Foundation creëert een gezonde look, is intens hydraterend en gaat huidveroudering tegen.

Verkrijgbaar in 8 tinten, € 19,99

DOUGLAS DROP & MIX GLOW DROPS

Met slechts een paar druppels creëert u de perfecte, natuurlijke glow! Breng de druppels direct aan op uw jukbeenderen en blend deze met uw vingers of een penseel. De Drop & Mix Glow Drops kunnen ook gemengd worden met uw favoriete foundation, moisturizer of body lotion voor een subtiele glas.

Verkrijgbaar in 3 tinten, € 14,99

DOUGLAS ILLUMINATING CONCEALER

De Douglas Collection Illuminating Concealer click pen is zeer makkelijk in gebruik. De romige textuur verbergt niet alleen oneffenheden en donkere kringen onder de ogen, maar is ook te gebruiken als een illuminating highlighter.

Verkrijgbaar in 6 tinten, € 12,99

DOUGLAS BRONZING POWDER

Perfect voor het contouren en bronzen van de huid. De luxueuze formule smelt direct samen met de huid en creëert een prachtige, sunkissed look!

Verkrijgbaar in 2 tinten, € 14,99

DOUGLAS BIG BRONZER

Hello sunshine! Ga voor een zijdezachte huid met een sunkissed look met de Douglas Collection Big Bronzer.

Verkrijgbaar in 2 tinten, € 17,99

DOUGLAS MATTIFYING POWDER

Deze op crème gebaseerde formule corrigeert en voedt de huid. Daarbij bevat deze miracle worker ingrediënten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en veroudering.

Verkrijgbaar in 6 tinten, € 13,25

DOUGLAS BLOTTING POWDER

Absorbeer overtollige olie terwijl u fi jne lijnen en rimpels verlicht! Creëer een vlekkeloze huid. De ademende textuur zorgt voor een ultra-gladde dekking met een natuurlijk matte finish.

Verkrijgbaar voor € 15,29

DOUGLAS GLORIOUS GLOSS

De glanzende formule plakt niet en geeft uw lippen een volle, sensuele en kleurrijke look. De gloss houdt uw lippen tevens zacht en gehydrateerd. Een must voor elke sensuele look!

Verkrijgbaar in 8 kleuren, € 10,19

DOUGLAS LIP LINER

Creëer strakke lipcontouren of een matte look met de Douglas Lip Liner. De driehoekige vorm van het potlood is ideaal voor precieze applicatie.

Verkrijgbaar in 12 kleuren, € 5,09

DOUGLAS EYESHADOW PALETTES – LARGE AND MINI

Een must-have voor iedere beautyliefhebber! De eyeshadow palettes bieden zeer gepigmenteerde en unieke tinten. De oogschaduw is zeer zacht en gemakkelijk te mengen. Kiest u voor een matte, iriserende, glitterende of metallic look? Het grote palet bestaat uit 14 kleuren en de mini uit een slimme selectie van 6 kleuren.

Verkrijgbaar in Pink Nudes en Caramel Nudes, € 20,39

en € 13,25

DOUGLAS ULTRA-INTENSE LIQUID LINER

Gemakkelijk aan te brengen, intens zwart, droogt snel en geeft niet af. Dé perfecte eyeliner.

Verkrijgbaar voor € 7,95

DOUGLAS LONGWEAR SHARPENABLE EYE PENCIL

De romige formule creëert de meest intense lijnen met een prachtige finish. Het potlood is is niet alleen waterproof, maar ook 24h long lasting!

Beschikbaar in 8 kleuren, € 8,15

DOUGLAS INTENSE KOHL PENCIL

Voor een hoge dekking en intens gekleurde lijnen. Perfect voor het creëren van een smokey eye. De hydraterende formule van de potloden is zacht voor uw ogen.

Verkrijgbaar in 8 kleuren, € 5,09

DOUGLAS BROW STYLO

Vorm en kleur uw wenkbrauwen met een super natuurlijk resultaat:

1. Borstel uw wenkbrauwen met het borsteltje;

2. Defi nieer uw wenkbrauw met het schuine potlood.

Verkrijgbaar in 2 kleuren, € 8,15

DOUGLAS BROW BOOSTER & LASH BOOSTER

Deze speciaal ontwikkelde serums versterken uw wimpers en wenkbrauwen in vier weken. De Douglas Brow Booster verbetert de dikte van je wenkbrauwen, terwijl de Douglas Lash Booster de flexibiliteit, dikte en lengte van je wimpers verbetert.

Verkrijgbaar voor € 30,59

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht.