30
januari
2024
|
15:02
Europe/Amsterdam

Ontdek de nieuwe producten van one.two.free! hier!

Makeup-onetwofree-duo-cmyk-0925 - Web Rendition

One.two.free! heeft de beste elementen van haar huidverzorgingsproducten gebruikt om twee nieuwe skin-up producten te creëren. Namelijk de Lash-Loving Volume Mascara en de Brow Boosting Gel. Naast deze nieuwe skin-up producten is er een nieuwe handcreme die jij als skincare liefhebber moet proberen. 

Lash-loving Volume Mascara: De intens zwarte Lash-Loving Volume Mascara heeft een eye opening en volumegevend effect voor een amazing look. De formule wikkelt zich rond elke wimper, verlengt en definieert. Het heeft verzorgende eigenschappen en ondersteunt zo sterkere, vollere en zichtbare wimpers. Geschikt voor gevoelige ogen.

Brow-Boosting Gel: De heldere Brow-Boosting Gel kamt en stylet jouw wenkbrauwen voor een vollere look. De gel zorgt voor een natuurlijk glanzende afwerking van de wenkbrauwen. De verzorgende gel wikkelt zich om elk haartje en creëert een zichtbare lift die urenlang aanhoudt. Dit zonder wit residu achter te laten of een plakgevoel. Geschikt voor alle soorten huid. 

Super Soft Hand Cream: De Super Soft Hand Cream zorgt voor extra vocht en voeding voor jouw huid - geen droge handen meer! Perfect voor jouw dagelijkse verzorging. De lichtgewicht formule maakt jouw handen zacht, soepel en gelijkmatig. Het trekt na gebruik snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Gefermenteerd hibiscusbloemextract staat bekend om zijn fruitgehalte zuren en vitamines. Plantaardige glycerine en sheaboter binden vocht terwijl bio Babassu-olie zorgt voor een zijdezacht gevoel. Voor alle huidtypes en het ruikt super lekker. Ook geschikt voor de gevoelige huid.