14
augustus
2023
|
17:17
Europe/Amsterdam

ONZE ZOMER SPECIAL IS TERUG!: COCONUT LOVE

douglas-collection-skincare-coconut-love-product-still-groupshot-whole-range-white-tiles-originalfile

ONZE ZOMER SPECIAL IS TERUG! 
COCONUT LOVE

 Verwen jouw huid met een zachte crème en laat de heerlijke geur van kokosnoot jou meebrengen naar een tropische plek. Dit kan dankzij de hoge kwaliteit van de ingrediënten van de kokosnoot. Coconut Love hydrateert en laat de huid zacht aanvoelen.

BODY WASH
Dankzij het kokoswater heeft de body wash een romige textuur en laat het de huid zijdezacht en gehydrateerd achter. De tropische geur van kokos neemt je mee naar de tropische eilanden terwijl je een heerlijke douche neemt.

BODY SCRUB 
De tropische douchebeleving wordt aangevuld met een heerlijke bodyscrub. De aanwezige kokosnootspoeder en kokossuiker hebben een zacht en peelend effect waardoor de huid zacht en goed aanvoelt.

SOLID SHAMPOO
Om een extra voedend effect te creeren hebben we de Solid Shampoo. De formule is verrijkt met hoogwaardige kokosolie. Een musthave voor glanzend haar.

BODY LOTION
Onze met kokosolie verrijkte bodylotion is essentieel voor een gehydrateerde, subtiele en geparfumeerde huid. De romige textuur smelt op de huid en is erg fijn in gebruik.

HAND CREAM 
Onze hand creme verzorgt jouw handen en laat ze subtiel geparfumeerd achter. De handen zijn intens gehydrateerd, zacht en beschermd. 

LIP BALM
Onze lippenbalsem smelt op jouw lippen en heeft een heerlijke textuur die jouw lippen verzorgd. De lippen worden gehydrateerd, gekalmeerd en beschermd.