25
juni
2020
|
16:56
Europe/Amsterdam

Sand & Sky Australian Emu Apple Enzyme Powder Polish

De nieuwste toevoeging aan het Glow-assortiment van Sand & Sky bevat een geavanceerde, op antioxidant gebaseerde, botanische formule en tilt exfoliëren naar een nieuw niveau van efficiëntie. Australian Emu Apple bevat huidverzachtende fruitenzymen, Glow Berries en vitamine c. Deze zorgen voor een irritatievrije peeling en verheldering voor alle huidtypes, óók geschikt voor de gevoelige huid.

De powder-to-foam formule bevat geen agressieve of scherpe ingrediënten, waardoor de dode huidcellen voorzichtig, maar effectief worden verwijderd. Verhelderend, gladmakend, rustgevend en voedend - Sand & Sky's viervoudig werkende Australian Emu Apple Enzyme Powder Polish transformeert een doffe teint in minder dan 60 seconden. Glow, baby!

De Enzyme Powder Polish is een krachtige, botanische oplossing voor het verwijderen van dagelijkse vervuiling, een doffe teint en vroegtijdige veroudering. De nieuwste A-beauty game changer is ook erg Instagrammable omdat deze transformeert van een fijne, witte poeder naar een prachtige, paarse foam wanneer deze geactiveerd wordt met water. Het maakt allemaal deel uit van de Sand & Sky-magie.

Vier krachtige elementen waarmee de huid wordt verbeterd

Verhelderen met Australian glow berries

De unieke glow berries™ zitten boordevol antioxidanten. De glow berries zijn de Australian Emu Apple, Riberries en Pepperberries. Deze ruimen vrije radicalen op en activeren de productie van hyaluronzuur. ‘s Werelds rijkste bron van vitamine C, Kakadu Plum, geeft een stralende doorslag voor een glow van binnenuit.

Egaliseren met papaya fruit enzymen

Papaya-enzymen verwijderen zachtjes dode huidcellen, onzuiverheden en vuil voor een gladde, egale huid.

Kalmeren met australian quandong & davidson plum

Al duizenden jaren gebruikt vanwege hun ontstekingsremmende werking. Daarnaast kalmeren deze de gevoelige huid.

Voeden met botanische oliën

Aloë vera, jojoba en macadamia-oliën voeden de huid en verminderen zichtbaar fijne lijntjes om een stralende, jeugdige teint te herstellen.

It's time to glow!

Australian Emu Apple Enzyme Powder Polish kan 's ochtends of 's avonds gebruikt worden, twee tot drie keer per week. Gebruik een halve theelepel van de polish in uw handpalm en voeg een aantal druppels water toe.

Wrijf uw handen tegen elkaar om een schuim te maken en masseer zachtjes het gezicht en de gereinigde hals gedurende 15 seconden. Vermijd het gebied rond de ogen. Spoel de polish af om zo een baby-gladde, stralende huid te onthullen!

Over Sand & Sky

De zuiverende Australian Pink Clay, glow-getting Australian Emu Apple en de beste botanische stoffen maken Sand & Sky een skincaremerk dat werkt. Het beautymerk, opgericht door de tweeling Sarah en Emily Hamilton, is bekend geworden door de social media sensatie rondom A-beauty. Sand & Sky is gebaseerd op clean en effectieve formules en slaat de 10-stappen routines en gekke claims over. Aussie girls gaan namelijk liever naar het strand dan dat ze vastzitten in hun badkamer.