07
november
2022
|
15:41
Europe/Amsterdam

Shop bij Douglas: Janzen

DSC09297

Het home- & bodyconcept van JANZEN biedt geluksmomenten voor iedereen. Deze verwennerij voor lichaam en geest gunnen wij jou elk moment van de dag.

De producten van JANZEN zorgen voor verwennerij voor lichaam en geest. Met het uitgebreide assortiment van tien unieke geurlijnen kun je jezelf óf anderen in de watten leggen. JANZEN is een luxe cadeau; van persoonlijk samengestelde geschenken tot gift sets met het wauw-effect. Met liefde en aandacht kies je voor een cadeau voor body, mind & lifestyle.

 

DE RIJKE GEUREN EN FIJNE, PURE INGREDIËNTEN 
ZIJN VERPAKT IN EEN STIJLVOL JASJE.

 

DSC09604 - kopie

De strakke, moderne uitstraling van JANZEN past bij ieder interieur. De overzichtelijke collectie en presentatie maakt de keuze eenvoudig.

HOME

Kies voor home producten. Met de producten van JANZEN maak je van je huis een thuis. Creëer jouw gevoel van thuiskomen met je favoriete geur voor in huis. Gebruik een combinatie van geurstokjes, geurkaars en interieurspray voor de ultieme geurbeleving.

BODY CARE

Daarnaast ontdek je met JANZEN alles voor body care. Van het opfrissen voor onder de douche tot de ultieme verzorging van je huid. De bodycare producten laten je lichaam ontspannen, stralen én lekker ruiken. Met jouw lievelingsgeur kun je jezelf van top tot teen verzorgen. Kies bijvoorbeeld voor een douche foam, body lotion, shampoo, conditioner, crème of zeep.

Alle verzorgingsproducten zijn daarnaast vrij van parabenen, siliconen en minerale oliën. De producten zijn niet alleen los te verkrijgen maar ook in luxurieuze gifts. Niets is fijner dan iemand verrassen, toch? Met de producten van JANZEN geef je rust en ontspanning aan een ander ALLE VERZORGINGSPRODUCTEN ZIJN DAARNAAST VRIJ VAN PARABENEN, SILICONEN EN MINERALE OLIËN.

Extra leuk: de producten zijn verpakt in een luxe cadeaudoos. 

JANZEN is vanaf nu te shoppen op www.douglas.nl, via de Douglas App en in store.