24
januari
2024
|
16:37
Europe/Amsterdam

SUPER SKIN, SUPERSERUMS

Skincare-side-beautyvisual-douglas-skin-focus-superserum-8-peptides-serum-0126 - Web Rendition (1)

SUPER SKIN, SUPERSERUMS! Jouw huid extra liefde geven is mega belangrijk. We got you met deze drie nieuwe Superserums van Douglas Skin Focus. Wij presenteren hierbij het 10% Niacinamide serum, het 8 peptides serum en het 0.3% Retinol serum. Alle drie zorgen voor een verbeterde huidstructuur en wij stellen ze graag aan jou voor. 

10% Niacinamide Serum:  Geformuleerd met 10% Niacinamide en 2% N-Acetyl-Glucosamine egaliseert het serum de huid en verfijnt het de huidtextuur. Bovendien staat Niacinamide bekend om zijn huid regulerende eigenschappen. Het Douglas Skin Focus 10% Niacinamide Serum verfijnt de poriën en rimpels en vermindert de onzuiverheden. Bovendien reguleert het de talgproductie van de huid en voelt de huid comfortabeler aan. Breng een paar druppels serum aan in de ochtend en/of de avond na het reinigen van je gezicht,het serum kan op het gezicht en in de hals worden aangebracht. Daarna kan de dag- of nachtcrème worden aangebracht.

 8 Peptides serum: Aangedreven door actieve dermatologische molecule; het Douglas Skin Focus 8 Peptides Serum vult elk serum aan in jouw huidverzorgingsroutine, voor een optimale werkzaamheid. Een variatie aan 8 verschillende peptiden – die cruciaal zijn voor de huid structuur - heeft het serum een breder anti-verouderingseffect. Gecombineerd met aminozuren verbetert het de huid stevigheid, textuur en elasticiteit. Breng een paar druppels van het serum in de ochtend en/of avond aan in het gezicht en de hals na het reinigen van de huid en ga verder met het aanbrengen van jouw dag- of nachtcrème. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. Het Douglas Skin Focus 8 Peptides Serum verzacht en versterkt de huid voor een jeugdige uitstraling.

0.3% Retinol Serum: Het Douglas Skin Focus 0,3% Retinol-serum bevat pure retinol en een huidveroudering essential. De formule biedt effecten zoals de vermindering van rimpels en donkere vlekken. Het serum heeft tevens hydraterende eigenschappen en laat de huid stralen en egaliseert de huidtint. Breng een paar druppels serum drie keer per week aan op het gezicht en in de nek na het reinigen. Breng vervolgens jouw dag- of nachtcrème aan.