27
februari
2019
|
11:00
Europe/Amsterdam

Trend Selection: the new brands we love!

Say hello to our new brands

The Ordinary

The Ordinary is een bescheiden en eerlijk merk dat voor elke zorg of wens een aanpak biedt met diverse producten, zoals serums en oliën. Het merk staat bekend om het gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten, een hoge kwaliteit én een betaalbare prijs.

Sand & Sky

Een vakantie voor de huid! Sand & Sky is ontwikkeld om de wereld bekend te laten maken met het beste van Australische schoonheid! Het is het geheim voor een moeiteloos prachtige huid. De basis van de producten wordt gevormd door de krachtige botanische ingrediënten die uniek zijn voor Australië, zoals: roze klei, Kakadu pruim en Vingerlimoen. Sand & Sky biedt eenvoudig te gebruiken producten en probleemloze routines die snel zichtbaar resultaat opleveren.

Mario Badescu

Voor Mario Badescu zijn schoonheid en huidverzorging onmiskenbaar met elkaar verbonden. Hij begrijpt dat elke huid anders is en heeft daarom een lijn van zelfgemaakte producten ontworpen die passen bij de individuele huidtypen en -behoeften van zijn klanten. De huidverzorgingslijn bevat producten op basis van kalmerende, plantaardige, natuurlijke ingrediënten en extracten van vers fruit voor een eenvoudige, zachte en efficiënte huidverzorging.

Skyn ICELAND

Wist u dat stress de huid kan aantasten? Skyn ICELAND biedt oplossingen voor een door stress aangetaste huid. Het merk biedt veel bijzondere sheetmasks en crèmes op basis van puur gletsjerwater, algen en antioxidanten die de huid revitaliseren en weer laten stralen. De producten zijn diervriendelijk en 100% vegan.

KORA Organics

Maak kennis met KORA Organics! Het merk is opgericht door model Miranda Kerr en biedt een selectie van biologische en natuurlijke producten die de huid ontgiften, voeden en revitaliseren. Het merk is veganistisch en cruelty free gecertificeerd. Bovendien vindt u op de achterkant van elk product een positief woord ter inspiratie.

Patchology

Of u nu maar 5 minuten heeft, of juist lekker de tijd wilt nemen, de producten van Patchology passen altijd in uw schema. Het merk begon met het ontwikkelen van innovatieve patches voor de medische wereld. Deze kennis vertaalden ze naar cosmetica in het ontwerpen van hoogwaardige sheetmasks voor gezicht, ogen, lippen, handen en voeten.