07
mei
2019
|
11:03
Europe/Amsterdam

YOUR 1ST INFLUENCER! #MOM

We hebben een heleboel influencers in ons leven, maar er is er maar één die er van het begin af aan altijd is geweest: #mom

 

ONTDEK HET PERFECTE GESCHENK VOOR ELKE #MOM

 

Wellness mom

Na een lange en drukke dag verdient uw moeder een kleine time-out om te ontspannen en volledig tot rust te komen. Voor een ultiem relaxmoment is er geen beter geschenk dan onze kalmerende lichaamscrèmes en badoliën met rustgevende geuren. Ontdek ons brede assortiment aan wellnessproducten en geef uw moeder een cadeau waar ze dol op zal zijn!

 

Classy mom

De verschijning van uw moeder is te allen tijde mooi, fris en elegant en haar positieve houding is inspirerend. Zij is degene die u heeft geleerd dat een geur het beste accessoire is dat een vrouw kan dragen. Maak gebruik van haar beautygeheim en verwen uw moeder met de geur waar ze altijd al van heeft gehouden.

 

Multitasking mom

Een zakelijke afspraak, familiebijeenkomst, beautybandeling – uw moeder is een multitasking-talent! Vanwege haar drukke schema geeft ze de voorkeur aan snelle beauty-oplossingen. Bekijk de selectie van onze favoriete pr oducten waarmee ze haar look een boost geeft in een handomdraai. Uw moeder zal er dol op zijn!

 

 

Beauty addict mom

Vindt uw moeder het leuk om nieuwe pr oducten te testen en is ze altijd op de hoogte van de laatste trends? Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lipstick, trendy geur of populaire moisturizer: met onze collectie bestaande uit nieuwe must-hav e beautymerken, vindt u ongetwijfeld een mooie verrassing voor uw moeder.

 

 

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht.