15
maart
2019
|
16:46
Europe/Amsterdam

Your favorite beauty destination #FORWARDBEAUTY

We tonen u de nieuwe lanceringen van maar liefst 24 merken, een combinatie tussen innovatieve trends en klassieke iconen, want ook binnen ons assortiment blijven we innoveren. Of u nou altijd de laatste trends op de voet volgt, of trouw blijft aan uw high-end klassiekers – Douglas is uw beauty destination.

The Ordinary

The Ordinary is een bescheiden en eerlijk merk dat voor elke zorg of wens een aanpak biedt met diverse producten, zoals serums en oliën. Het merk staat bekend om het gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten, een hoge kwaliteit én een betaalbare prijs.

Sand & Sky

Een vakantie voor de huid! Sand & Sky is ontwikkeld om de wereld bekend te laten maken met het beste van Australische schoonheid! Het is het geheim voor een moeiteloos prachtige huid. De basis van de producten wordt gevormd door de krachtige botanische ingrediënten die uniek zijn voor Australië, zoals: roze klei, Kakadu pruim en Vingerlimoen. Sand & Sky biedt eenvoudig te gebruiken producten en probleemloze routines die snel zichtbaar resultaat opleveren.

Mario Badescu

Voor Mario Badescu zijn schoonheid en huidverzorging onmiskenbaar met elkaar verbonden. Hij begrijpt dat elke huid anders is en heeft daarom een lijn van zelfgemaakte producten ontworpen die passen bij de individuele huidtypen en -behoeften van zijn klanten. De huidverzorgingslijn bevat producten op basis van kalmerende, plantaardige, natuurlijke ingrediënten en extracten van vers fruit voor een eenvoudige, zachte en efficiënte huidverzorging.

Skyn ICELAND

Wist u dat stress de huid kan aantasten? Skyn ICELAND biedt oplossingen voor een door stress aangetaste huid. Het merk biedt veel bijzondere sheetmasks en crèmes op basis van puur gletsjerwater, algen en antioxidanten die de huid revitaliseren en weer laten stralen. De producten zijn diervriendelijk en 100% vegan.

KORA Organics

Maak kennis met KORA Organics! Het merk is opgericht door model Miranda Kerr en biedt een selectie van biologische en natuurlijke producten die de huid ontgiften, voeden en revitaliseren. Het merk is veganistisch en cruelty free gecertificeerd. Bovendien vindt u op de achterkant van elk product een positief woord ter inspiratie.

Patchology

Of u nu maar 5 minuten heeft, of juist lekker de tijd wilt nemen, de producten van Patchology passen altijd in uw schema. Het merk begon met het ontwikkelen van innovatieve patches voor de medische wereld. Deze kennis vertaalden ze naar cosmetica in het ontwerpen van hoogwaardige sheetmasks voor gezicht, ogen, lippen, handen en voeten.

e.l.f. Cosmetics

Maak kennis met e.l.f. Cosmetics, hier bent u de ster! Het motto van het merk is: wij geloven dat u meer verdient! En dat is meer dan een mooie belofte. Sinds 2004 verrijkt het label de beautywereld met geavanceerde, on-trend en highend cosmetica tegen onweerstaanbaar aantrekkelijke prijzen.

Darphin

Darphin ziet het daglicht 1958, wanneer Pierre Darphin zijn eerste schoonheidsinstituut in Parijs opent. Darphin's crèmes zijn weelderig rijk of luchtig. Ze beschermen en versterken de huid progressief om ze zichtbaar mooier te maken, dag na dag. Hydraskin is ideaal voor de huid die last heeft van dehydratatie, een doffe teint en een gebrek aan comfort door vochttekort in de huid.

BECCA

Ongeacht uw leeftijd, stijl, gezichtsvorm, huidtype of ondertoon, de experts van BECCA laten het licht de toon zetten. De aanpak: omvattend en eenvoudig. Het resultaat: perfect gebalanceerd. Zo ook de nieuwe Ultimate Lipstick Love lijn. Middels een zelfontwikkelde technologie heeft Becca voor elke ondertoon de perfecte match gecreëerd. De 30 kleuren zijn long-wear, comfortabel en hebben een prachtige, satijnen finish.

De Hydra-Mist Set & Refresh poeder van Becca is geformuleerd met 50% water en glycerine. Dit gewichtloze poeder met licht reflecterende deeltjes creëert een mistachtige sensatie op de huid. Door de Golden Bronze finish zorgt deze ultrafijne poeder voor een zijdezachte, zomerse look.

Too Faced

Het Amerikaanse make-up merk Too Faced staat bekend om haar innovatieve, dierproefvrije cosmetica met prachtige ingrediënten en speelse ontwerpen. Met de nieuwe Natural Lust-collectie creëert u de perfecte natural look met een naughty twist.

Na de holy grail Better Than Sex Mascara van Too Faced komt het merk nu met de Better Than Sex Eyeliner. Het diepzwarte pigment is waterproof en het dual-fiber penseel creëert met slechts één swipe de perfecte, smudgeproof cat eye die maar liefst 24 uurhoudt. Het is.. Better Than Sex!

Aveda

Sinds de oprichting in 1978 vertrouwt Aveda op de kracht van bloemen- en plantenessenties. Deze essenties vormen dan ook de kern van Aveda's unieke formules, altijd volgens de filosofie dat welzijn de basis vormt voor holistische schoonheid. Babassu en kokosnoot in Aveda’s Cherry Almond Shampoo reinigen het haar diep en zorgvuldig terwijl ze de gezonde vetten en oliën behouden.

Kilian

De MY KIND OF LOVE-collectie die Kilian introduceerde voor jonge geliefden, is een reeks geuren om te verleiden, te teasen en te beminnen op een geheel eigen manier. Elke geur staat voor flirterige fun en vrijspel, elke geur is een gedurfd statement, durven beminnen op jullie manier.

Douglas Make-up

Kies uw wapen wijselijk en geniet onmiddellijk van volumineuze, sensationele wimpers met een langdurig, verzorgend effect. Breng de Sensation Eyes Primer XL aan, een formule die de groei van uw wimpers stimuleert. Wacht vijf seconde en bedek de primer met de Volume Mascara, de innovatieve, zachte borstel brengt de mascara zorgvuldig aan. Ga voor een WOW-effect met de Sensation Eyes Boost, deze topcoat vezels voor extra sensatie.

Haal plezier uit schoonheid en ontdek de nieuwe Douglas Collection-producten! Creëer een naturlijke en gezonde look met de Ultralight Foundation en de Bronzing Powder. Verrijk uw lippen met extreem comfort en kies voor de Vibrant Satin of creëer een waanzinnig matte look met Mad Matte.

Origins

Origins creëert kwalitatieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten met de kracht van de natuur, bewezen door de wetenschap. Droge lucht, hoge luchtvochtigheid, zon, regen en stress kunnen het gedrag van de huid beïnvloeden. Met deze maskers komt de natuur u een handje helpen. De zuiverende producten van Origins verhelderen en hydrateren uw gezicht in tien minuten. Uw huid zal u dankbaar zijn voor deze extra aandacht.

Giorgio Armani Beauty

De beautyiconen van Giorgio Armani Beauty, Lip Maestro en Lip Magnet, krijgen met de Lip Freeze-collectie een nieuw palette kleuren erbij van matte, sorbetachtige tinten. Dankzij de nieuwe technologie achter deze kleurformulering ontstaan er niet eerder vertoonde koele, matte nuances. Maak een schitterend en sprankelend statement met de lichtgewicht en comfortabele Lip Maestro.

Douglas Skincare

De Douglas Home Spa Seathalasso-producten maken gebruik van de traditionele ingrediënten van de thalassotherapie, zoals zeewier, zeemineralen en zeevenkel. Het zuivert en remineraliseert uw huid. Duik in een zee van vitaliteit en recreatie dankzij de verslavende geur – waar u ook bent.

MAC Cosmetics

Exclusief bij Douglas: het Gold Gilded Eyeshadow Palette. Dit sophisticated palette is geïnspireerd op de warme, neutrale tinten en metallic trends in het Midden Oosten. Het palette combineert Creamy Mattes en Molten Eye Shadows voor alledaagse én sensuele looks.

Bobbi Brown

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip combineert de look van een liquid lipstick met het comfortabele van een balm en het plumping effect van een gloss. Op basis van een superfruit combinatie met veenbessen-, bosbessen- en frambozenextract, glijdt de rijke, volledig dekkende formule op de lippen met pure kleurpigmenten en biedt het een gehydrateerd, comfortabel gevoel - zowel onmiddellijk als door de dag heen.

GlamGlow

GlamGlow is ontwikkeld als een ‘behind-the-scenes’ 10 minuten anti-aging masker met direct effect. Het nieuwe SUPERSERUM ™ is een zijdezacht en exfoliërend serum dat doffe huidcellen verwijdert en fijne lijntjes vermindert, met als resultaat een gladde, stralende huid. Gesterkt door een zeer krachtig complex van exfoliërende AHA’s, BHA en PHA, werkt het serum in op de verschillende lagen van de huid om dode huidcellen los te maken en celvernieuwing te stimuleren.

Tom Ford

Immens. Ongebonden. Gedreven. Vrijheid komt van binnenuit, het hart van de woestijn van het westen gewikkeld in leer. Het beweegt vooruit, ongebonden, door de stille lucht van een wijd open ruimte. Opwaaiend stof, huid op huid, onthult Ombré Leather van Tom Ford zichzelf zoals een landschap in lagen, waar stukken rots transformeren in het licht van de zonsopgang.

Jo Malone London

Wild Flowers & Weeds, een verzameling van limited edition geuren geïnspireerd door het weerbarstige onkruid en wildprachtige planten en bloemen die langs de oevers van een kronkelende rivier lopen. Verrassende brouwsels, doorbreken de scheuren zonder rijm of reden. De treurwilg, zachtjes gedrapeerd over het water. De Hemlock’s dodelijke allure, te midden van een regenboog van lupinebloemen.

Smashbox

Smashbox begrijpt dat het leven vaak veeleisend en hectisch is. Daarom ontwikkelen zij make-up waar iedereen zich geweldig mee voelt. Creëer de perfecte basis met een primer die precies aan uw wensen voldoet, ga voor een airbrush-look met de Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation en maar de look af met Gloss Angeles. De kristalheldere lipgloss lijkt op een serum, plakt niet en voelt zeer luxueus en comfortabel aan.

La Mer

Ruimtevaartfysicus dr. Max Huber zocht veertig jaar geleden een manier om zijn littekens te genezen die hij opliep bij een ongeluk in het lab. Twaalf jaar en duizenden experimenten laten had dr. Huber de perfecte formule ontwikkeld. The Concentrate Serum is gekend om zijn helende eigenschappen. Het helpt de huid te kalmeren en te voeden zodat de huid zich herstelt op natuurlijke wijze voor een jongere uitstraling.

Estée Lauder

Pure Color Desire is een luxueuze, rijk gepigmenteerde lipstick van Estée Lauder. In slechts één beweging biedt hij een intense en gelijkmatige dekking. Met maar liefst 25% pure pigmentatie zorgt de Pure Color Desire Lipstick ervoor dat uw lippen er tot 8 uur lang onweerstaanbaar verleidelijk uitzien. De lipsticks zijn voedend, hydraterend en langhoudend. Verkrijgbaar in twee finishes: een rijke crème finish en een intense chrome finish.

 

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht inclusief product- en persinformatie.