14
augustus
2023
|
17:31
Europe/Amsterdam

NEW: Twee nieuwe producten van One.Two.Free! Skincare

skincare-beautyvisual-one.two.free-dominika-silvia-ashild-group-shot-salon-0125-originalfile-851

Nieuw bij One.Two.Free! skincare: de Peptide Glazing Serum en de Collagen-Infused Lip Patch! Deze twee nieuwe produc ten zorgen er voor dat jouw huid gaat stralen als nooit te voren. 

PEPTIDE GLAZING SERUM
Het verhelderende Peptide Glazing Serum hydrateert jouw huid en geeft het een zichtbaar resultaat van een glanzende en vollere huid. Straal als nooit tevoren. 

De bijzondere combinatie van zes verschillende peptiden maakt de huid voller en gladder en vermindert de fijne lijntjes. Bio gefermenteerde Wakame stimuleert de productie van collageen voor een jeugdige en stralende huid. Het product is ook geschikt voor de gevoelige huid.

COLLAGEN-INFUSED LIP PATCH
De Collagen Infused Lip Patch verzorgt de lippen en het gevoelige lipgebied direct. De hydrogel patch (materiaal op basis van kokosnoot!) is flinterdun, voelt daardoor comfortabel aan en zit als een tweede huid. 

Het verzacht de lippen en heeft een gladmakend effect, terwijl het maximale volume geeft en de vorm van de lippen verbetert. Zichtbaar meer volume! Gefermenteerde cactusvijg bevat natuurlijk PHA (gluconzuur) dat de huidvernieuwing ondersteunt. Bovendien verbeteren 2 veganistische collageen de elasticiteit van de lippen. Voor alle soorten huid. Ook geschikt voor de gevoelige huid.